2777
2789

غربالگری سه ماهه اوله نمیدونم کجا برم.میخوام خیلی مطمئن باشه و کار بلد. چون بچه اولم مشکل مادر زادی داشت هیچ سونوگرافی متوجه نشد نمیخوام تکرار بشه.

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نور توی بلوار کشاورز من خودم یه مدت اونجا کار میکردم از تمام آزمایشگاه های بزرگ و معتبر تهران اونجا کلی نمونه میفرستادن که ازمایش کنیم و جوابشونو بفرستیم براشون. حتی از کل کشور . ما بالای ۲۰۰۰تا نمونه فقط در روز نمونه از آزمایشگاه های دیگه داشتیم چه برسه به مراجعین خودمون. با بیشتر بیمه تکمیلی ها هم قرارداد داره 

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
هرجا میری صدری نرو.نیلو من تعریف شنیدم و خورشید

دکتر خودم سونوگرافی نیاورانو پیشنهاد داد

ولی نمیدونم این دکترا دوستای خودشونو معرفی میکنن یا واقعا خوبه!

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
دکتر خودم سونوگرافی نیاورانو پیشنهاد داد ولی نمیدونم این دکترا دوستای خودشونو معرفی میکنن یا واقعا ...

میشه بپرسم مشکلش چی بود؟چون برای منم متاسفانه مشکل داشت و هیچ سونویی نشون نداد