خخخخ
مام اصفهانیم ولی بخاطر شعل بابام هی خود اصفهان و یکی از شهرامیریم میاییم.ولی ما زرنگیه اونارونداریم.اخه مامانم خوزستان بزرگ شده مثل اوناخیلی سادست زرنگ نیست دروغ نمیگه بیرونو درونش یکیه.مام مثل اون سادهیم۰😊😊
عزیزم 😔😔متاسفانه اون دوتا روهم ریختن باهمدیگه.فکر کردم شوهرت سنش بیشتر باشه ولی الان که گفتی ۳۲ سالش احتمالا فریب ظواهر مثل مدرکو همشهریو زرنگی و بلدیه اون دخترو خورده.
من رشتم پیراپزشکیه.دانشگاه وبیمارستان باهاشون در ارتیاط بودیم.میدیدم جطور دوروبرو زریدنتای خانوم میچرخیدن و شوخی میکردن.
دکتر بخشمون گفت توی تولد بچه یکی از رزیدنتا یه اقای دکتری که زنش بچه دومو حامله بود همونجا از یه رزیدنتای خانوم خواستگاری کرد.میگفت من مانتو داشتم ولی اونای دیگه همه تاپو لباس مجلسی میگفت اینم باشگاهمیرفت سی نه و با سن بزرگ بدن لیزر کره پوستش نرمو لطیف چشاش رنگی موهای خودش بور باباش پولدار صدای نازک نازک میگفت همه یکی یدور ازش خواستگاری کردن و همه تو کفش بودن ولی جواب مثبتو به اون دکتر متاهله داد.
شوهر شمام احتمالا همینطور.اصفهانیا خیلی زرنگن هم سرو زبون دارن وخیلی راحت حرف خودشونو به کرسی میشونن ونمیزارن کسی رو حرفشون حرف بزنه هم خیلی به ظاهرشون میرسن.
طرف خیانت شمام ازون زرنگاس متاسفانه.