2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر از مرد خسیس بدم میاد،خواستگار داشتم بهش گفتم در امدت و اینا چقدره؟شغلش آزاده یکاره برگشت گفت من ب زن جماعت میزان درآمدمو نمیگم و خرجشم نمیکنم خیلی سالی یکبار شاید،طلا هم خبری نیس بسوز و بساز😐منم بلند شدم گفتم من هرجور آدمی رو میتونم تحمل کنم ولی خسیس نه..جوابم منفی بود آخیششش خودمو راحت کردم

چشماش دنیاییه  😍
ازش بپرس درامدش چقدره و متناسب با درامدش ببرش یک رستوران ، از ری اکشنش نسبت به انتخاب غذا نیفهمی، ای ...

اره این خیلی خوبه 

سبب رونق کفر است،مسلمانی ما 💙
ی چند بار باهاش بری بیرون میفهمی از خرج کردنش یا از رسیدگی ب خودش واقعا مرد خسیس خیلی بده حواست جمع ...

ارع خیلی تو فامیلامون دیدم عذاب میکشن 

رسیدگی ب خودش یعنی چطوری باشه اخه بعضی خسیسا خوش پوشن

اول باید دید پول تو دست و بالش هست یا نه ؟ اگه هست ، ببینید با توجه به مقدار پولش، واستون تو م ...

روشای خیلی خوبی بود مرسی😍

خودش مشخص میشه گلم .مصلا من قبلاً  به دوس پسر داشتم از راه دوووور میومدم برام یه ناهار نمی‌گرفت ...

😂این خیلی داغون بوده ک 

وای چقدر از مرد خسیس بدم میاد،خواستگار داشتم بهش گفتم در امدت و اینا چقدره؟شغلش آزاده یکاره برگشت گف ...

😐معمولا تو خواستگاری خودشونو خوب نشون میدن تو زندگی بد میشن این از اول اینطوری بودع بعدش چی میشده😐😂

😂این خیلی داغون بوده ک 

😂😂😂😂😂اره .یه بار بهش گفتم ۶۰۰پول داری بهم بدی خیلی پولدار بود خیلی .اول گفت آره بعدش نداد 😁😁😁از اون موقع یجورایی ناراحتم .تولدم هیچی بهم نداد .فقط یه بار ه سه تا  شاخع کل داد .😂😂😂😂😂😂😂

😐معمولا تو خواستگاری خودشونو خوب نشون میدن تو زندگی بد میشن این از اول اینطوری بودع بعدش چی میشده😐 ...

باور کن خیلی پز پولشونو میدادن😐😂یکاره گفت اولش بگم بهتر از اینه ک آخرش بفهمی و عصبی شی 😐پولدار نبودنا ولی خب وضع خیلی خوبی داشتن همشششش پززززز میداد مردتیکه پززووو

چشماش دنیاییه  😍