2777
2789

ما دوسال ازدواج کردیم از اول زندگی همش بحث ناراحتی بوده خوشی هم داشتیم ولی دیگه دوتاییمون طاقتمون سر اومده خیلیم دوسش دارم نمی‌دونم از چیه از بی تفاهمی یا چیز دیگه نمی‌دونم چرا اینجوریه بخدا با بدترین شکل باهام رفتار کرده چیزایی ک قابل گفتن نیست ناراحتی خودم رو بیشتر می‌کنه گفتنش همه جوره ساختم یبار هم رفتم خونه بابام باز اوردنم بابام میگه سری بعد ک اومدی دیگه برگشتی نیست یا برو دیگه نیا خیلی خانوادم ناراحتن می‌دونن دارم زجر میکشم همه جوره. او میگه مشکل تویی   بنظرتون او علاقه ای ندارم بهم ؟ ی بچه شش ماهه دارم خیلی ناراحتم   اصلا حالم خوب نیست من محبت میکنم احترام میکنم هم شوهرم هم خانوادش ولی جور دیگه جواب میگیرم  بنظرتون تمومش کنم نمی‌دونم خدا خودش کمک کنه واقعا دارم عذاب میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4694156/اطلاعات-رفتاری-مهم-در-مورد-مردها-شما-باید-بدانیداین تایپکو بخون ... طلاق تصمیم اخره 

این سوال بسیاررررر تکراریه 

۲ساله ازدواج کردی همش بعدچرافرتی بچه اوردی؟؟؟؟؟؟؟؟

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  

عزیزم این مشکلات بعد زایمانه

یکم بگذره اوضاع بهتر میشه

منم چهار پنج ماه بعد زایمانم دو بار قهر کردم رفتم خونه بابام، دوبار با پدرشوهرم و مادرشوهرم دعوای اساسی کردم

خلاصه اوضاع خیلی خراب بود الان بهتر شده

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹

جفتتون برین پیش مشاور 

یا حداقل با شماره تلفن مشاور 1480 تماس بگیر 

اما جفتتون برین پیش مشاور خیلی بهتره

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩