2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل بیاین خواهشا

110 بازدید | 14 پست

سلام خانوما سوال دارم ازتون 

من ۱۹سالمه و حسابی تحقیق کردم راجب کاشت ناخن و مژه 

مژه با آموزش و وسایلش میشه ۳تومن جای عالیه و معتبر و پرسیدم از همه جا و میگن که بدون  مدرکه همه جا!

و ناخن هم ۳۵۰۰میشه جای خوب و معتبر با مدرک فنی حرفه ای .

به نظرتون کدوم رو برم؟

خودم به هر دوتاش واقعا علاقه دارم .

فقط نمیدونم کدوم راحتره و کدوم درآمدش بیشتره و کدوم جذاب تره 

خب تو کار جذابیت هم خیلی مهمه که یک نواخت نباشه 

پنجاه پنجاه س واسم هم درآمدش مهمه و هم جذابیت کاریش که عشقم به کارم بیشتر بشه .

و میخوام بعدش خودم آموزش بدم و هنرجو بگیرم 

شهرستانهای تهرانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم ناخن سخت تره چون مدل و انواع و مواد مختلف و متنوع تری داره همه مدلاشو باید بلد باشی خوب دربیاری

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

چراانقدرعجله داری گلم میتونی بعدازیه مدت که مدرک ناخن روگرفتی مثلاپول دستت اومدمدرک کاشت روهم بگیری

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    

بااجازه استارتر

بچه هاتواینستااگه پیام هاروحذف کنی کلاتودایرکت براخودت هامثلاازپیام هاش بیای بیرون تاربحچه روپاک کنی 

براطرف مقابل هم پاک میشه؟؟؟؟؟

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم