2777
2789
عنوان

در خانه بمانید

261 بازدید | 24 پست

لطفا لطفا جدی بگیرید این ویروسو اینقد با جون خودتونو بقیه بازی نکنید اگه عروسی نگیرید اگه مجلس عذا نگیرید بخدا بجایی برنمیخوره عوضش به خیریه کمک کنین اونم آنلاین.

لباس و کفش و کیف ضروری نیس مسافرت ضروری نیس نرید بیرون به این فکر کنید اگه بگیرید شاید خودتون خوب شید ولی شاید کسایی که بهشون انتقال دادید دیگه خوب نشدن مثل مادر پدر فرزند خواهر برادر البته دور از جونشون خواهش میکنم یکم این ویروسو جدی بگیرید روی صحبتم با اون عزیزانی نیس که برای امرار معاش مجبورن بیرون برن با اونایی که یه سری کارا رو میتونن بعدنم انجام بدن ولی با خودخواهی تمام اصرار دارن تو اسرع وقت انجام بشه بابا دیگه حوصلمون سر رفته نه بیرون میریم نه خریدی نه زیارتی نه هیچی در صورتی که اگه همه دست به دست هم بدن دوباره میتونیم همه اینارو داشته باشیم

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کادردرمانم..وضعیتمون واقعا بده..داریم کم میاریم دیگه😭

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
الان فکر میکنی واقعاکسی ب حرفات گوش میده شما مواظب خودتون باش 

کاش گوش میکردن دلم واقعا واسه پزشکا و کادرپزشکی میسوزه تو این گرما اون لباسای وحشتناک گرم رو میپوشن و خانوادشونو نمیبینن

منم دیگه خسته شدم .بچم کلافه شده.اخه خدایا این دیگه چه دردی بود.مگه خدا بنده هاشو دوست نداره.میگن تا خدا نخواد یه برگ ازدرخت نمیفته.خدا جونم حکمتت چیه؟🥺🥺🥺🥺

((((بیاد اولین دیدار)))
من کادردرمانم..وضعیتمون واقعا بده..داریم کم میاریم دیگه😭

عزیزم الهی زودتر خدا به داد دل شما ها برسه ما تو خونه نشستیم خدا میدونه شما ها چی میکشید😢

کاش گوش میکردن دلم واقعا واسه پزشکا و کادرپزشکی میسوزه تو این گرما اون لباسای وحشتناک گرم رو میپوشن ...

اونا شغلشون وظیفه شون دارن انجام میدن اگ محبورنبودن الان توخونه هاشون بودن دلت برا هیشکی نسوزه 

ای بابا هر چند دقیقه تلپیک عروسیه و بله برون و رستوران رفتنشون همسایه مون پدرش فوت کرد بخلطر کرون ...

منم مامان بزرگم فوت کرد خرجشو دادیم خیریه خیلیا اینکارو کردن ولی بازم یه عده رعایت نمیکنن

عزیزم الهی زودتر خدا به داد دل شما ها برسه ما تو خونه نشستیم خدا میدونه شما ها چی میکشید😢

دیگه کم کم افسردگی میگیریم همه همکارامون..حال روحی مون اصلا خوب نیست..پرپرشدن جوون ها جلوی چشممون اینکه کاری ازدستمون برنمیاد مبتلاشدن بچه هاو...واقعا زجراوره

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم