2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرش تحمل نمیکنم اشتی میکنم طاقتم نمیاد تو یک خونه قهرباشیم

تحمل کن برای خودت خوبه میگه تو قهر همیشه تقصیر توی ک ب این صورت عادتش دادی 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
تحمل کن برای خودت خوبه میگه تو قهر همیشه تقصیر توی ک ب این صورت عادتش دادی 

ازاین زورم میاد ک وقتی مجرد بوده نازدوست دختراشو میکشیده حالا میگه من اهل نازکشیدن نیستم

احساس میکنم من مردم اون زنه باید نازشو بکشم

نه نه تو یک زنی اصلا کوتاه نیا یک زن هرکاری بخواد می‌تونه بکنه نگو نه نمیتونم طاقتم نمیاد بریز دور این حرفا رو خودت و سرگرم کن بشین فیلم ببین کتاب بخون آهنگ گوش کن برا خودت آشپزی کن با دوستات ح بزن اصلا بهش محل نذار

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
ازاین زورم میاد ک وقتی مجرد بوده نازدوست دختراشو میکشیده حالا میگه من اهل نازکشیدن نیستم

اهل ناز کشیدن هست زرنگه میخواد تو بری سمتش کارت واقعا اشتباه خواهرم این دفعه نرو سمتش 

نه نه تو یک زنی اصلا کوتاه نیا یک زن هرکاری بخواد می‌تونه بکنه نگو نه نمیتونم طاقتم نمیاد بریز دور ا ...

بخدا این کارا رو میکنم اما همیشه جوری برخورد میکنه فک میکنم اشتباه ازمن بوده. خیلی ناراحتم خیلی. چندروزه قهرم باهاش اما اصلا براش مهم نیست احساس میکنم دوسم نداره. وگرنه ادم تحمل قهر کسی ک دوسش داره رو نداره

اهل ناز کشیدن هست زرنگه میخواد تو بری سمتش کارت واقعا اشتباه خواهرم این دفعه نرو سمتش 

اگه بدونید چقد غصه تو دلمه. توزندگیم خیلی سختی کشیدم اما اصلا بهم محبت نمیکنه 

بخدا این کارا رو میکنم اما همیشه جوری برخورد میکنه فک میکنم اشتباه ازمن بوده. خیلی ناراحتم خیلی. چند ...

خب دیگه اصلا نرو سمتش بیخیال فک کن با یک روح زندگی می‌کنی ولی جاتون و جدا نکنید ها پیش هم بخوابید حتما 

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
اگه بدونید چقد غصه تو دلمه. توزندگیم خیلی سختی کشیدم اما اصلا بهم محبت نمیکنه 

خوب عزیزم تو انقد دلت نازکه مهربونی میری سمتش فکر میکنی اگه باهاش قهر باشی دنیا ب آخر رسیده اونم عادت کرده ب این برای همون چند وقت هم ک شده قهر باشی نرو سمتش ببین چی میشه 

خب دیگه اصلا نرو سمتش بیخیال فک کن با یک روح زندگی می‌کنی ولی جاتون و جدا نکنید ها پیش هم بخوابید حت ...

هیچوقت جامو جدانمیکنم اما اون تا تقی ب توقی میخوره جاشو جدامیکنه. من حتی وقتی قهریم تا بغلش نکنم حوابم نمیبره. این دفعه گفتم بذار بغلش نکنم ببینم چی میشه.دیدم اون پشتشو طرفم کرد خوابید