نه نه تو یک زنی اصلا کوتاه نیا یک زن هرکاری بخواد میتونه بکنه نگو نه نمیتونم طاقتم نمیاد بریز دور این حرفا رو خودت و سرگرم کن بشین فیلم ببین کتاب بخون آهنگ گوش کن برا خودت آشپزی کن با دوستات ح بزن اصلا بهش محل نذار
نه نه تو یک زنی اصلا کوتاه نیا یک زن هرکاری بخواد میتونه بکنه نگو نه نمیتونم طاقتم نمیاد بریز دور ا ...
بخدا این کارا رو میکنم اما همیشه جوری برخورد میکنه فک میکنم اشتباه ازمن بوده. خیلی ناراحتم خیلی. چندروزه قهرم باهاش اما اصلا براش مهم نیست احساس میکنم دوسم نداره. وگرنه ادم تحمل قهر کسی ک دوسش داره رو نداره
اگه بدونید چقد غصه تو دلمه. توزندگیم خیلی سختی کشیدم اما اصلا بهم محبت نمیکنه
خوب عزیزم تو انقد دلت نازکه مهربونی میری سمتش فکر میکنی اگه باهاش قهر باشی دنیا ب آخر رسیده اونم عادت کرده ب این برای همون چند وقت هم ک شده قهر باشی نرو سمتش ببین چی میشه
خب دیگه اصلا نرو سمتش بیخیال فک کن با یک روح زندگی میکنی ولی جاتون و جدا نکنید ها پیش هم بخوابید حت ...
هیچوقت جامو جدانمیکنم اما اون تا تقی ب توقی میخوره جاشو جدامیکنه. من حتی وقتی قهریم تا بغلش نکنم حوابم نمیبره. این دفعه گفتم بذار بغلش نکنم ببینم چی میشه.دیدم اون پشتشو طرفم کرد خوابید
[QUOTE=145873838]حالا من اخلاقم عین شوهرته 😐 انقد شوهرم گفته همش من میام معذرت خاهی توپنج سال شاید دو س بار رفتم تو ...[/QUOT مرد باید معذرت خواهی کنه دیگه نه زن