2777
2789
عنوان

تخت برانوزاد چی بخرم؟کمبودجادارم.

106 بازدید | 21 پست

تواتاقم تخت وکمدم ومیزارایش گذاشم.خونم تک خوابه.کنارتختم یه فضای کوچیک هست .که میخام تخت بخرم برا بچه.الان پنج ماهمه کمدش رو اگه بزارم تو پذیرایی یه جای پرت دارم.تخت رو چیکارکنم.اگه تخت رو مخالف تخت خودم بزارم جامیشه.ینی تختش موازی تخت خودم نباشه مخالفش باش تواون فصای اتاقم.تخت نوجوان ک اصلا جانمیشه.بقیشم تا۶ ماهن ک خوب نیس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخت کودک بگیر اندازش ۹۰ در ۱۳۰ ...کناراشحفاظ داره که میشه باز هم بشه زیرش دوتاکشو و حالت ثابت و ننو هم داره ...من گرفتم بسیاااااااااااار راضییم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
تخت کودک بگیر اندازش ۹۰ در ۱۳۰ ...کناراشحفاظ داره که میشه باز هم بشه زیرش دوتاکشو و حالت ثابت و ننو ...

۷۰ درسی جامیشه منتها برعکس بزارم تخت رو ینی موازی تخت خودم نباشه 

نرده نداره میترسم بچه بیفته.من یجارفنم گفت کنارمادر تا ۶ ماهگیه بچس

خب عزیزم اون قسمتیش که نرده نداره میچسبه به تخت خودت دیگه مشکلی نیست. بزرگترش هم هست.

تازه خودتونم میتونید برید سفارش بدین. منم جام کمه میخام همین کارو کنم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

میشه عکسشو ببینم .

دیگه پوزش یکم بهم ریخته اس ...

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

خب عزیزم اون قسمتیش که نرده نداره میچسبه به تخت خودت دیگه مشکلی نیست. بزرگترش هم هست. تازه خودتونم ...

کنارمادر،مطمعنید تا دوساگی میشه پس من پرسیدم فروشنده گفت نه تا۶ ماهن همشون