2777
2789
عنوان

تخت برانوزاد چی بخرم؟کمبودجادارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 21 پست
کنارمادر،مطمعنید تا دوساگی میشه پس من پرسیدم فروشنده گفت نه تا۶ ماهن همشون

عزیزم مثل همین عکسی که دوستمون فرستاد. کنار تختش گذاشته. بزرگم هست

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خوبه، خیلی عالیه مبارکت باشه. منم همین مدل میخام بخرم. چند خریدی؟

با کمدش اسفند ۲ تومن خیلی خوبه وااااقعا کاربردیه ...بعدا هم ثابت میشه کرد دوتا پیچ داره ...فک کنم بشه تا ۶ سالگی اینا خوابید 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

منم یه خوابم ولی نمیگیرم براش مستاجریم هروقت بچم بزرگتر شد خونمونم عوض کردیم به سلیقه خودش میگیریم

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
با کمدش اسفند ۲ تومن خیلی خوبه وااااقعا کاربردیه ...بعدا هم ثابت میشه کرد دوتا پیچ داره ...فک کنم بش ...

خیلی خوبهههه فکر میکردم گرون تره. پس متحرک هم میشه باشه درسته؟؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خیلی خوبهههه فکر میکردم گرون تره. پس متحرک هم میشه باشه درسته؟؟

اره هم ثابت میشه هم گهواره دوتا پیچ داره شلش کنی میشه گهواره و بازشکنی میشهقابت خیلی خوبه ...

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍