2777
2789
عنوان

بابا چرا انقد میترسین 😐😐

597 بازدید | 41 پست

انقد عکس تو اینستا ریخته عکس منو تورو میخوان چیکار یعنی شما تو تلگرامتون عکس نمیزارید اصلا بردارن فوقش میخوان چیکار کنن چیزی ک تو اینستا ریخته عکسه فوقش میکید میزارن رو بدن یکی دگه بنظرتون کسی ک بیکاره میاد این سایت بلده فتوشاپ حرفه ای کنه 😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خواهش میکنم همتون تاپیک باعنوان عکس نزارید بزنید و توضیح بدید و قفلش کنید خیلی از کاربرها اطلاع ندارن و هی دارن عکس میزارن خواهش میکنم

اگ اطلاع ندارید تاپیک اخرم رو ببینید

امضام جعل شده انگشت میزنم  

آره عزیزم بیکارن احتمال اینکه هکر باشن هست  و انواع سواستفاده ها رو میشه از عکس کرد عکس یه بنده خدایی رو بزارن یه سایت ناجور آشناهاش ببینه آبروش نمیره یا سایتهای همسریابی و ازدواج موقت و... اتفاقا ادم بیکار و بیمار زیادن  که متاسفانه تو این زمینه ها هم بد استعداد دارن

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...