انقد عکس تو اینستا ریخته عکس منو تورو میخوان چیکار یعنی شما تو تلگرامتون عکس نمیزارید اصلا بردارن فوقش میخوان چیکار کنن چیزی ک تو اینستا ریخته عکسه فوقش میکید میزارن رو بدن یکی دگه بنظرتون کسی ک بیکاره میاد این سایت بلده فتوشاپ حرفه ای کنه 😐😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما یه گروه از بچه های نی نی سایت تو تلگرام زدیم بعد یکی بود همش عکسای بد میذاشت تو گروه انداختیمش بیرون ، تو پی وی همه هم میرفت عکس بد میفرستاد هرچندوقت یبار هم عکس پروفایل عوض میکرد عکس دخترای مردم رو میذاشت معلوم بود قشنگ عکسارو از سایت ذخیره کرده
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
فقط کسی میتونه این کارارو کنه وقت بزاره که دشمن باشه تو سایت عمومی چه دشمنی
حرف قشنگی نیست که الان اینو بگم... یه خانم بازیگر بودن سالها قبل که فیلم خصوصیش با دوست پسرش پخش شد که همه هم میشناشنش بعد سالها گفت فیلمم رو یکی از همکارها بخش کرده دلیلش رو که پرسیده گفت هیچ دشمنی هم باهم نداشتن خود اونی که پخش کرده گفته من بیمارم از این کار لذت میبردم که البته الان فوت کرده و بعد فوت اون . این خانم بازیگر ماجرا رو گفته
هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...