fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2928 عنوان مثلن امروز منم باید میرفتم دانشگاه 82 بازدید | 9 پست مثلن امروز منم باید میرفتم دانشگاه اما نشد🙃از صب زود ک بیدار شدم همش دارم گریه میکنمدوس داشتم ارشد بخونم اما نشد...خیلی غصه داره دلمحسرتش رو دلم میمونه🥲خدایا خودت ب دل شکسته م نگا کن.... 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍 1404/07/30 | 11:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2928 چرا نمیخونی چون رشته ای ک میخامو دانشگاه ازاد داره فقط تو شهرمونشهریه ش هم بالاس... 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2928 خب سال دیگه بخوون سال بعدم باید برم ازادامسال با دوستام بودم حداقل 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 4752 سال بعدم باید برم ازادامسال با دوستام بودم حداقل بابا مگه شیش سالتونه دنبال دوست و رفیقین بیخیال بابا حالا حوصله داری بخون شاید دولتی آوردی
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2928 بابا مگه شیش سالتونه دنبال دوست و رفیقین بیخیال بابا حالا حوصله داری بخون شاید دولتی آوردی اخه دولتی رشته ای ک میخامو ندارهفقط ازاد داره 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 4752 اخه دولتی رشته ای ک میخامو ندارهفقط ازاد داره پیام نور چی اونم هزینش کمتره وقت آزاد هم داری میتونی سرکار هم بری
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2928 پیام نور چی اونم هزینش کمتره وقت آزاد هم داری میتونی سرکار هم بری ن ندارهفقط دانشگاه ازاد داره متاسفانه🙂 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍