2777
2789
عنوان

خطای ان تی و جنسیت جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 283 پست
به من گفت صد در صد دختره جای خیلی معتبری هم رفته بودم بچم پسر شد الان دو سال و نیمشه

ای جان، انشالله روزی ما هم بشه،،،به من احتمالی گفت دختره،،جای معتبری هم بود،،،ولی خودش هم گفت خطاش الان زیاده،۱۲ هفته زود بود،.

به من گفت صد در صد دختره جای خیلی معتبری هم رفته بودم بچم پسر شد الان دو سال و نیمشه

چند هفته بودی ک گفت صددرصد دختره؟

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم....میبینی چقدر احتمال خطا هست،،،انشالله دلت شاد شه

من سپرده بودم ب خدا امید داشتم ک همون روز نا امید شد امید در مورد جنسیتش ،فقط امید دارم سالم و با دلخوشی بذارتش تو بغلم 😢🙏

مطمئن باش برا من اشتباه نمیشه 😭

چون تو هفته ۱۷دیگه کامل مشخصه 

ولی برا شما ان تی ک اصلا معتبر نیس احتمالا همون ک تو هفته بالاتر گفته درسته و گلپسر داری تو دلت 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
منم سوزنو انجام دادم.ولی یکم کدر شد..موهای پامو هم که دیدم رشدشون کمی سریعتر شده،،،ولی خب همه اینا ه ...

میخام این هفته برم ولی خب بعید میدونم ک تغییری تو جنسبت باشه 

بیشتر هم بخاطر وضعیت بچه بررسی بشه میرم چون انومالی رو هفته ۱۷انجام دادم الان ۲۱تموم شدم 

وگرنه جنسیت همونه ک گفتن میدونم عوض شدنی نیس

این ماه ماه ذیحجه هستش،خیلی مبارکه،،،دعا کنیم واسه همدیگه،خدا گفته دعا در حق همدیگه زودتر استجابت می ...

الهی آمین 🙏🙏🙏نمیدونم خدا دعام و میشنوه یا نه ولی از ته دل از خدا میخام ک هیچکسو مثل من آرزو بدل نذاره😢😢😢الهی بخق کرم و‌بزرگیش قسمش میدم ب همه بچه سالم و صالح بده 🙏😢دامن منتظرا رو سبز کنه😢🙏

هر کسی هر جنسیتی ک دوس داره خدایا تورو ب عرش کبریات قسم بهش ببخش و مث من دس خالی از کرمت از در خونت برش نگردون🙏🙏😢

منم دس خالی خالی هم بر نگشتم همین ک بچم سالمه بزرگترین لطفو در حقم کرده ولی عالیترش این میشد اگر جنسیتی ک دوس داشتم هم نصیبم میکردم 🙏😢😭

اسی جان الهی ب این ماه مبارک خدا ی دسر بهت ببخشه و دلت شاد شه🙏

من سپرده بودم ب خدا امید داشتم ک همون روز نا امید شد امید در مورد جنسیتش ،فقط امید دارم سالم و با دل ...

عزیزم ، امیدوارم میکنی،،منم سپردمش به خدا،،هر چی خودش بخاد همون میشه..

عزیزم‌من امروژ رفتم‌ سونو‌دختره بچه دیگه رد خور نداره

خدا حفظش کنه، انشالله قدمش خیر باشه..انشالله بسلامتی فارغ بشی...منم احتمالا این هفته میرم،،کلی استرس گرفتم دوباره،،اگه رفتم منم میام خبر قطعیو میدم.

خدا حفظش کنه، انشالله قدمش خیر باشه..انشالله بسلامتی فارغ بشی...منم احتمالا این هفته میرم،،کلی استرس ...

ممنون 

باشه حتما بیا بگو

من ان تی رفتم گفت صد در صد دختر فکر کنم هفته نهم یا دهم باشه

عزیزم هفته ۱۲ رو احتمالی میگن، چطور هفته نهم دهم گفتن صد در صده؟؟؟ حالا شاید بعدا درست دربیاد ولی توی این هفته ها که صد در صد نمیگن...