2777
2789
عنوان

خطای ان تی و جنسیت جنیین

4065 بازدید | 283 پست

سلام.کیا رفتن ان تی بهشون احتمالی جنسیتو گفته ، بعد آنومالی جنسیت دیگه گفته باشه.مثلا ان تی میگه احتمالا دختر ولی توی انومالی پسر مشخص شده؟؟؟لطفا بیایین تجربه هاتونو بگید

من😁✋

ان تی گفت ۹۹ درصد دختره آنومالی گفت ۱۰۰ درصد پسره.الان پسرم ۳ سالشه😄

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ان تی بهم احتمال دختر داد..البته گفت خطاش زیاده...

آره.خطاش زیاده.اعتمادی نیست.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

اول از همه انشاالله که فقط سالم باشه به من اصلا نگفت جنسیتشو تو ان تی

تو ۱۶ هفتگی ام خودم برا کلیه رفتم سونو یه سونو رحم هم گفتم انجام داد اونجا قطعی جنسیتش رو گفت که دیگه درست هم بود 

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..

تو ان تی از روی جمجه و لگن تشخیص میدن جنسیتشو اگه لگنش پهن باشه میگن دختره

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..