2777
2789
عنوان

خاستگار

263 بازدید | 31 پست

خانوما یه خاستگار دارم شغلش دریانوردیه ملوانه چن ماهی هست که مشغوله ولی چون تازه صحبت شده برا خاستگاری من روم نمیشه بپرسم چقدر درآمد داره😑کسی از درآمد شغلای دریایی خبر داره؟مثل اینکه مرحله ب مرحله درجه شغلیش بالاتر میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش نمیگه؟ ملوان زبل🙄

😂😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
عزیزم اونا ۶ ماه رو آب هستن ۶ ماه برمیگردن کشورهایی هم میرن و به دلار حقوق میگیرن

اسی خوبه ها شمام باهاش میری دنیارو میگردی به خدا خیلی حال میده

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
برام مشکلی نیس راحتترم اینطوری

فعلا عاشق نشدی اگه عاشق باشی یه ثانیه برات یه ساله

اره درجه شغلی ک بالا بره میتونن ی وقتایی همسراشونو ببرن با خودشون و کشورایی ک کشتی لنگر بندازع رو میشه رفت و دید

اره بعضی ها زن هاشونو میبرن

یکی از آشناهای ما مهندس کشتیه

میرن چین و اینا

وقتی کشتی پهلو میگیره زنش میره برا خودش دور میزنه شوهرش میگه راس این ساعت برگرد که کشتی میخواد حرکت کنه

ولی الان بارداره و دیگه نمیره باهاش

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
باید همیشه براش اسفناج بپزی😍😂

کنسروشو میخوره دیگه😂😂😂

یعنی چی روم نمیشه

بحث یه عمر زندگیه روشدن نداره که

تو این وضع مملکت با بخور نمیرکه نمیشه زندگی کرد باید بدونی

نپرسی توقعشون میره بالا

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻