خانوما یه خاستگار دارم شغلش دریانوردیه ملوانه چن ماهی هست که مشغوله ولی چون تازه صحبت شده برا خاستگاری من روم نمیشه بپرسم چقدر درآمد داره😑کسی از درآمد شغلای دریایی خبر داره؟مثل اینکه مرحله ب مرحله درجه شغلیش بالاتر میره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اره چون وقتی نباشه همش پیش مامان بابامم😂شیش ماه شوهر داری شیش ماه دختره خونه
نمیدونم ولی به نظرم الان اینو میگی من دیروز رفتم خونه بابام واسه نهار اونجا بودم زنگ زدم همسرم گفت کار دارم دیر میام انقدر ساعتو نگاه کردم آخر مامانم گفت پاشو برو پیش شوهرت دلت اونجاست
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اخه ازدواج عاشقانه ای نیس واسه من .خاستگارم به گفته خودش یکسال عاشقم بود برا من بیشتر عقلانیه
خب قرار نیست تا ابد اینطوری بمونی بعد ازدواجت عاشقش میشی