2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنسروشو میخوره دیگه😂😂😂

کنسروش هست مگه؟😂 بعضیا میگفتن اون اسفناج نیست ماری جوانا مواد مخدره🤦‍♀️

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
وای منم انقد دوست دارم شوهر ایندم بره ماموریت دیر دیر بیاد😂

وااای میتونی تحمل کنی دوریشو؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
گولمون زدن اون گل بود لعنتی😂

واه واه مراقبش باش.ببین الان از بابام پرسیدم اون یه دوست داره سنش بالاست میگه ماهی ۴۵۰۰ تقریبا میگیره یه ماه خونه ست یه ماه اونوره.

واه واه مراقبش باش.ببین الان از بابام پرسیدم اون یه دوست داره سنش بالاست میگه ماهی ۴۵۰۰ تقریبا میگیر ...

نه بستگی داره همیشه ثابت نیس تا شیش ماه هم میمونن ی وقتایی و اینکه فقط یکسال و نیم یا یکسال ب عنوان ملوان کار میکنن بعدش افسر عرشه میشن

اره چون وقتی نباشه همش پیش مامان بابامم😂شیش ماه شوهر داری شیش ماه دختره خونه

نمیدونم ولی به نظرم الان اینو میگی من دیروز رفتم خونه بابام واسه نهار اونجا بودم زنگ زدم همسرم گفت کار دارم دیر میام انقدر ساعتو نگاه کردم آخر مامانم گفت پاشو برو پیش شوهرت دلت اونجاست

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
وااای میتونی تحمل کنی دوریشو؟

من کلا به تنهایی علاقه خیلییی زیادی دارم الانم بابام بازنشسته شده همه ش میرن روستامون من تنها میمونم عشق میکنم

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
نمیدونم ولی به نظرم الان اینو میگی من دیروز رفتم خونه بابام واسه نهار اونجا بودم زنگ زدم همسرم گفت ک ...

اخه ازدواج عاشقانه ای نیس واسه من .خاستگارم به گفته خودش یکسال عاشقم بود برا من بیشتر عقلانیه 

نه بستگی داره همیشه ثابت نیس تا شیش ماه هم میمونن ی وقتایی و اینکه فقط یکسال و نیم یا یکسال ب عنوان ...

اوم شاید شرایط ایشون فرق میکنه اخه اون نزدیک بازنشستگیشه بعد نمیدونم رییسشونه کیه برادر زنشه هر وقت بخاد میاد میره

اخه ازدواج عاشقانه ای نیس واسه من .خاستگارم به گفته خودش یکسال عاشقم بود برا من بیشتر عقلانیه 

خب قرار نیست تا ابد اینطوری بمونی بعد ازدواجت عاشقش میشی