2777
2789

پارسال این وقت با بیم‌و امید بعد از یک انتقال ناموفق مجدد برای انتقال ۳ تا جنین باقیمانده م که آخرین امیدم واسه بچه دار شدن بود رفتم کلینیک امید همدان و خدا رو شکر که الان دوقلوهای نازنینم تو بغلم هستن...خدارو قسم‌میدم به دل شکسته حضرت زینب هر زنی که بچه مبخواد خدا بهش بده...میدونم چه دردیه حسرت بچه دار شدن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذخیره کم‌تخمدان و الیگو اسپرم همسر

خدا حفظشون کنه برات منم شوهرم یک میلیون و نیم اسپرم با مورفو صفر خیلی استرس دارم به نی نی یا نازت بگو منم دعا کنن

لطفا برای مادر شدنم دعا کنید 

توروخدابرامنم دعا کن پنجشنبه انتقال دارم ۱۱ساله ناباروری دادم.فقطم۳تا جنین دارم.خدا الهی بچه هاتو حفظ کنه.زیر سابتون.خیلی محتاج دعا هستم.توروخدا

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
ذخیره کم‌تخمدان و الیگو اسپرم همسر

عزیزم خدا گلهای عزیزتو حفظ کنه

منم سیکل انتقالم و اخرین امیدمه

۱۲ سیکل ضخامتم ۴ بود بجز استرادیول و لوبیا سبز چی خوبه که بره بالا؟

شما چند سیکلت برات انتقال دادن ؟ اگه نزدیکای ۲۰ سیکل باشه  نمیگیره؟ میترسم دیر بره بالا اندومترم

اگه میدونی لطفا جوابمو بده ممنون

عزیزم خدا گلهای عزیزتو حفظ کنه منم سیکل انتقالم و اخرین امیدمه ۱۲ سیکل ضخامتم ۴ بود بجز استرادیول ...

عزیزم ببخشید من جواب دادم منم مشکل شمارو دارم و آندومترم بالا نمیره

اگ میتونی شیاف واژینال واژیفم پیدا کن خیلی نایاب شده ولی بگرد حتی تاریخ گذشته اشم خوبه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

خیلی برات خوشحالم که نتیجه گرفتی میدونم چن سال از تاپیکت میگذره ولی من االان توشرایط اون سال شمام,شنبه انتقال دارم خداکنه منم نتیجه بگیرم خسته شدم ازانتظار😭😭😭😭😭😭😭😭😭