2777
2789
عنوان

خانمای بورسی یه لحظه بیاین

102 بازدید | 11 پست

من میخوام وتجارت بخرم ولی پیغام خطا میده چقدر  قیمت بزنم خطا نده

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی ام به من بگه وتحارت دارم 30درصد سودم بفروشم یا برم مجمع باهاش میگن بعد مجمع قیمتشم میره بالا سود خوبی میده 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
الان؟

الان نمیشه کی بزنم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
فردا هشت و نیم تا دوازده و نیم وقت خرید و فروشه

مرسی

@دم،بشکنک 😂😂👌👌

یکی ام به من بگه وتحارت دارم 30درصد سودم بفروشم یا برم مجمع باهاش میگن بعد مجمع قیمتشم میره بالا سود ...

به نظرم نگه دار. سهام خوبیه. حتی اگر بعد مجمع افت کنه دوباره رشد میکنه. شاخص سازه

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...