2777
2789

ما عقدیم و همسرم 24ساعت شهر دیگه شیفت هست و 48ساعت میاد شهر خودمون

حالا پنج شنبه ایشون شیفته و جمعه برمیگرده شهرمون و من شنبه میخوام برم شهر دیگه سفر با دوستام

نمیدونم برم یا نه 🥲🥲

چون اینجوری از 48ساعت مرخصیش شاید فقط یکم پیش هم باشیم ....

شما بودین میرفتید؟؟

دلم نمیاد برم ولی دوست دارم با بچه ها هم برم

صد درصد میرفتم شوهر همیشه هس مسافرته ک کمه اونم با دوستا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نمیرفتم چون همسرم بدون من هیچ جا نمیره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

اگه دوست داری برو همیشه همسرتون نیست حالا یکبارم شما نباشی چیزی نمیشه چلی اگه نری همیشه ناراحتی که چرا نرفتم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ن نمیرفتم چون همسرم بدون من هیچ جا نمیره

همسر منم همینحوریه

فقط میره سرکار و میاد

موندم چه کنم

میدونم شاید ظاهری بگه برو ولی خودش توقع داره که این یه روزی که خونه اس رو پیش هم باشیم

من بودم نمیرفتم

یه لحظه بودن باهمو به صد تا دوست و رفیق نمیدم

چون بیشترین حال خوبو فقط کناردهمسرم دارم 🥰

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اگه دوست داری برو همیشه همسرتون نیست حالا یکبارم شما نباشی چیزی نمیشه چلی اگه نری همیشه ناراحتی که چ ...

اره درسته ثبت نام که کردم برم

ولی حالا به همسرم پیام دادم گفتم شنبه برم فقط نظرت رو بگو

ببینم چی میگه ولی مطمئنم نمیگه نرو

من همیشه میرم 😀چون دلتنگم میشه هی زنگ میزنه خوبی بزا دلتنگ و دلواپست بشه بابا جسمت پیش شوهرت باشه فکرت جا رفیقات به درد نمیخوره برو پیش رفیقات بزا شوهرت فکرت باشه