2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد تنها بره سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 43 پست
بخاطر پسرم میترسم ۴سالشه

حالا واجبه برن؟

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرده صددرجه رفتارش عوض میشه چون باخانوادش تنهاش میزاری خوب پرش میکنن  خودتم برو هر چقدرم رعا ...

پرش هم نکنن کلأ نمیدونم خانواده ها چه خاصیتی دارن مردها از این رو به اون رو میشن وقتی خانواده اشون رو میبینن

😂

عزیزم تیکه کلامه این ، جدی نیست😂

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
ینی میگی برم بنظرت؟

منکه میگم برو

بااتیاط کامل

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اره باید برن کار دارن اونجا

پس توام برو

پرش هم نکنن کلأ نمیدونم خانواده ها چه خاصیتی دارن مردها از این رو به اون رو میشن وقتی خانواده اشون ر ...

آره اصلا کنار خانوادشون شیر میشن درحالی که ی ساعت روز قبلش موش بودنا

خدایا شکرت 🙃
ینی میگی برم بنظرت؟

والا اگه نظر منِ میگم اگه میشه کلأ هیچکس نره

ما همگی کرونا گرفتیم ،مادرم خیلی خیلی اذیت شد

دلم نمیخواد هیچکس تجربه اش کنِ

واسه همین میگم اگه میشه بگو شوهرت سفرش رو عقب بندازه

اوضاع بهتر شد شما و پسرتون هم برید