2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ازهمه بگم که من عاشق گلهای آپارتمانیم چندین ساله همش گل میخریدم ومتاسفانه بیشترشون خشک میشدن اما الان راهکارهایی پیداکردم که خیلی کمک به رشد وشادابی گلام کرده میخوام باهاتون درمیون بزارم 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

راه اول :زمانیکه که میخواین تفاله قوری چای رو خالی کنید بریزید داخل یه سبد بزارین خشک بشه بعد آسیابش کنید قرص آهن ازاونایی که تو مدرسه میدادن چند تا (بستگس به تعداد گلاتون داره )برای هرگل تقریبا نصف قرص روهم با چای آسیاب کنید بریزید داخل بطری وآب کنید بزارید یه روز بمونه بعدش برای هرگل فقط یه لیوان بدین اگه گلا بزرگه میتونید یه لیوان آب خالی هم بدین 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

راه دوم : هرموقع موز خریدین پوستش رو قشنگ خشک کنید آسیاب کنید بعدش بریزید داخل بطری آب کنید وبقیه مثل روش اول 

راه سوم : هرموقع برنج رو خیس میکنید بدون نمک البته میتونید آبش رو بدین پای گلدون

اگه تخم مرغ یا سیب زمینی آب پز کردین البته بدون نمک میتونید سردکه شد آبش بریزید پای گلدون یا آبی که توش سبزی خیسوندین البته بدون مواد شوینده 

راه پنجم: اگه تو خونه آکواریوم دارین آبی که کثیف شده بهترین کود برای گلهاست البته به شرط اینکه مواد دیگه ای برای سرحالی ماهیاتون اضافه نکرده باشین 

وقتی موهاتو شونه میکنید میتونید داخل گلدون زیرخاک بزارید البته من امتحان نکردم اما شنیدم خیلی خوبه برای انواع حشره 

اگه برگه گلاتون کرم گرفته یکمی ازتراشه های مداد رو بریزید روی خاک گلدوناتون 

آبپاشی گلاتون یادتون نره حتما هفته ای چند بار آب پاشی کنید اما شبا نه چون گلا وقت استراحتشونه

من خودم ازتقویتی اماده هم قبلا استفاده کردم اما یکی از خود گلفروشی گفت اینا فقط گلاتون رو بدتر میکنه مخصوصا وقتی که گلاتون بیحال ومریضن ولی الان واقعا نتیجه میبینم