2777
2789
عنوان

کسی بوده با دکتر ماه اول بردار بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پلی کیستم.این ماه کلومیفن از شب دوم خوردم شبی یکی.دیروز از دادم منفی بود.هنوز یه هفته مونده ب پری ...

عزیزم هیچوقت قبل پریود ن ازمایش بده ن تست علاوه بر هزینه الکی استرس زیادی بهت وارد میشه

صبر کن چند روز پریودت تاخیر پیدا کنه بعد تست بزن اگ مثبت بود برو ازمایشگاه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من اره از امپول و قرصها 

البته ب من امپول نداد گفت فولیکولات خوبه نیاز ب امپول نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خوب از علاعمتون بگید علاعمی هم دارین الان؟

من بدن دردم و گر گرفتگی دارم و حالت تهوع به حدی که شوهرم میگه اتیشی شوهرم میگه عوارض امپوله 

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 
منم ازپر یشب شبی دوتاکلومیفن چهارتاگلوکوفاژوازامروز روزی دوتاhmgایشالا بحق بزرگیش دل همه منتظراشادبش ...

انشا الله

امضای خدا پای تمام ارزوهاتون..انشا الله 
خوب از علاعمتون بگید علاعمی هم دارین الان؟

تخمکام هم چپ هم راست در طول روز از ۱۲پریودی تا امروز ک ۲۱ پریودیم تیر میکشه سینه هام درد میکنه نوکشون حساسه یکمم حالت پریوید دارم تاپیک زدم پرسیدم گفتن بخاطر قرصه کلومفینه