2777
2789

خانما من يه مدته خيلي ترسو  و عصبي شدم و  بچه هم شير ميدم چند وقتيه كه تو ايوون لباس باد ميدم دوتاش گم شد(خونم آپارتماني ) 

اينم بگم ايوونمون پوشيده اس  نميشه باد ببره   

كنار خونه مون يه باغه كه صاحبش مياد هفته اي يه بار سر ميزنه ميره چند شبي صداي جيغ ميشنوم جيغش خيلي صداش نازكه ولي هربار شوهرم بيدار ميكنم ميگه نميشنوم و چند شبي هم سگ همسايه بغلي خيلي پارس ميكنه در حالي كه قبلا فقط غريب ميديد پارس ميكرد صاحبش ميگفت نميدونم چرا اينجوري ميكنه  

هر بار براي شير دادن بيدار ميشم باز ميشنوم خيلي اعصابمو بهم ريخته بنظر تون چكار كنم خواهشا كمكم كنيد 

بجز اينا كه گفتم بعضي وقتا بدنم كبود ميشه بيخودي 

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کبودی بدنتون از ترس،،نگران نباشید

صداها هم شاید کسی تو باغ همسایه اس،،

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
کبودی بدنتون از ترس،،نگران نباشید صداها هم شاید کسی تو باغ همسایه اس،،

نه مطمينم نيس اخه اگه بود تو روزم صدا ميزد 

تجربه ای ندارم عزیزم اما آیت الکرسی بخون واسه همه چیز خوبه 

بعدم زیاد بهش فکر نکن

مادرشوهرم میگه تو خونه ای که قرآن باشه و سوت قرآن باسه هیچ مشکلی پیش نمیاد اصلا نترس تو خونت صوت قرآن بذار 

یعنی چجوری جیغ صدا زنه یا مرد حرف زدن نیست فقط جیغه خب بار کنید از این خونه اگه می دونید راحت نیستین توش

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512
کبودی بدنت طبیعیه منم رو رونم کبود میشه  ولی صدا جیغه ترسناکه😐

اره ترسناكه دلم ميخواست ميتونستم صداشو ضبط كنم 

جالبه تن صداش فرق داره 

نه مطمينم نيس اخه اگه بود تو روزم صدا ميزد 

ببین دایی من تو ی محیط مسکونی تو روستا باغ داشت(اونجا زندگی نمیکرد)باغش فروخت بعد همسایه ها اعتراض کردن چرا فروختی و اینا(اشنا بودن) کاشف به عمل اومده اونی که باغ خریده شبا اجاره میداده به زن و مردای خراب(رابطه داشتن) و فقط شبا صدا میرفته بیرون

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
یعنی چجوری جیغ صدا زنه یا مرد حرف زدن نیست فقط جیغه خب بار کنید از این خونه اگه می دونید راحت نیستین ...

جيغ زن صدا نازك 

عزيزم كلي هزينه كردن ساختن پدرشوهرم نميتونم برم پول اجاره ندارم 

با همسایتون صحبت کن ک میشنوی شاید کسی میاد اونجا خبر نداره

كاش ميتونستم كامل بهت بگم چجوريه انگار صدا ادميزاد نيس زوزه ميكشه 

جيغ زن صدا نازك  عزيزم كلي هزينه كردن ساختن پدرشوهرم نميتونم برم پول اجاره ندارم

فقط شب می شنوی صدارو 

شاید همسایه ات می دونه چیه ازش بمرس

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512