2777
2789
عنوان

هر کس کرونا گرفته خودش یا اطرافیانش لطفااااا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلد نیستم باهاش کار کنم😭😭

چند سالته مگه؟؟؟؟؟ 

یعنی چی بلد نیستی با دماسنج جیوه ای تب بگیری؟؟؟؟؟ 🤤🤤🤤🤤🤤🤤

اگه قرار بود شاخ در بیارم الان زده بود بیرون🤤🤤🤤🤤

تا همین پارسال همه دکترا از اون جیوه ای ها داشتند میکردند تو دهن مریض 

ماسک داش مریضا یکیشون نداش تو هوا سرفه میکرد من بعد تموم شدن تستم دیدمش

همون جاباید بهشون میگفتی ازتون شکایت میکنم.... هیچ جایی حق نداره افراد بدون ماسک را پذیرش کنه... و باید تذکر بده بهشون که ماسک زده باشند... مخصوصا که سرفه میکردند

همون جاباید بهشون میگفتی ازتون شکایت میکنم.... هیچ جایی حق نداره افراد بدون ماسک را پذیرش کنه... و ب ...

ماسک میزنن میزارن زیر چونه واقعا ادم دیگ دیوونه میشه از دست اینا اه

چند سالته مگه؟؟؟؟؟  یعنی چی بلد نیستی با دماسنج جیوه ای تب بگیری؟؟؟؟؟ 🤤🤤🤤🤤🤤🤤 اگه قرار ب ...

نمیدونم نمیتونم از روش بخونم زیر زبونم باید بزارم؟؟ یکی داشتیم کلا تکون نمیخورد یا من بلد نبودم یا خراب بود

ماسک میزنن میزارن زیر چونه واقعا ادم دیگ دیوونه میشه از دست اینا اه

همون موقع تذکر بده... منم چند روز پیش رفتم جایی یه اقایی اونجا ماسک هم داشت... از اون مامان دوزا.... سرفه میکرد به منشی گفتم به من نوبت بده برم بیرون این در وایمیسم چون این اقا داره سرفه میکنه... خلاصه همه فهمیدن یهو دیدم اتاق خالی شد هر کسی از یه طرف رفت...

نمیدونم نمیتونم از روش بخونم زیر زبونم باید بزارم؟؟ یکی داشتیم کلا تکون نمیخورد یا من بلد نبودم یا خ ...

باید بذاری زیر زبونت و حداقل سه دقیقه بذاری بمونه...

قبلش کامل بشورش... تکونش بده تا جیوه ها بره زیر ۳۶ با ۳۵...  بعد از حداقل ۳ دقیقه که گذاشتی زیر زبون درش بیار... مواظب باش فشار زیاد ندی تو دهنت... ولی چسبیده باشه به زیر زبونت...

با این روش دمای عادی بدن ۳۷ هست... که ممکنه تا ۳۷ و نیم متغیر باشه... بین ۳۷ و نیم تا ۳۷.۸ تب خفیف به حساب میاد... و بالای ۳۷.۸ تب به حساب میاد

دو روزه احساس گرمای زیاد و بی حالی دارم سر درد هم میره و میاد

برو یه آزمایش خون بده و برو دکتر ، اگه اولش باشه بهت دارو میده که بدنت عفونت نکنه، 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.