2777
2789
عنوان

قبل از بارداری چکار باید کرد

128 بازدید | 16 پست

من شنیدم سه ماه قبل از بارداری اول باید یکسری مراقبت ها رو انجام داد

ولی وقتی به بهداشت محلمون مراجعه کردم فقط دکتر برام یکسری ازمایش نوشت و بعدش قرص فولیک اسید داد  و گفت دیگه هر وقت باردار شدی بیا برای تشکیل پرونده.

ولی چیزی از سیکل بارداری نگفت و اینکه چه زمانی باروری بهتر انجام میشه و غیره

منم یادم نبود که بپرسم میشه راهنماییم کنید. هیچی بلد نیستم

عزیزم بهداشت اصلا رسیدگی نداره برو دکتر 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

14 روز قبل پریودی زمان تقریبی تخمک گذاریته.. 

ولی بهتره کل سیکل یه شب در میون رابطه داشته باشی

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است           گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره فقط اطلاعات می خواد برای پرونده.. وگرنه کاری برای آدم انجام نمیده

پیش یه پزشک زنان خوب برو برات ی سری ازمایش مثل تست تیرویید و اینا مینویسه بعد قرص فولیک اسیدو بخور حتما مولتی ویتامین برات تجویز میکنه دکتر و برو ی دندان پزشکی از سلامت دندان هات مطمئن شو ک به دردسر نیوفتی

خدایا پسرکوچولومو به تو سپردم❤ یاعلی بن موسی الرضا 🌙💫👑

از روز بعد پاک شدن قاعدگی یه شب درمیون نزدیکی داشته باش

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

دکتر هم تقریبا یکسال پیش برای اینکه ببینم کیست دارم یا نه یه ازمایشهای زیادی برام نوشت که ویتامین d اونجا کم بود. پاپ اسمیر هم انجام دادم

خب عزیزم فولیک اسیدروکه باید سه ماه قبل از اقدام به بارداری بخوری،آزمایشم انجام بده که مطمعن بشی مشکلی ازقبیل تیروئیدیاغیره نداری،بعداز۳ماهم معمولامیگن یک شب درمیون بایدنزدیکی باشه

آره فقط اطلاعات می خواد برای پرونده.. وگرنه کاری برای آدم انجام نمیده

چقدم فیس وافاده میان

من ک اصلا نرفتم حتی حاملگیمم میرم پیش دکتر میخواد ی بسته اسید فولیک رایگان بده بخوره تو سرشون.

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
این که تعدا نزدیکی زیاد باشه خطر نداره؟؟؟

ی شب درمیون زیاده؟

والا دکتر من گفت هرشب چون کار شوهرم سنگینه همون ی شب درمیون

دکتر هم تقریبا یکسال پیش برای اینکه ببینم کیست دارم یا نه یه ازمایشهای زیادی برام نوشت که ویتامین d ...

ویتامین دی منم کم دارم حتما قرصشو بخور هفته ی دونه ۵۰۰۰۰

این که تعدا نزدیکی زیاد باشه خطر نداره؟؟؟

نه دیگه یه شب درمیون داشته باش

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
چقدم فیس وافاده میان من ک اصلا نرفتم حتی حاملگیمم میرم پیش دکتر میخواد ی بسته اسید فولیک رایگان بده ...

به ما همونم نمیدن  تازه نظرات پزشک متخصص رو هم ایراد میگیرن

چقدم فیس وافاده میان من ک اصلا نرفتم حتی حاملگیمم میرم پیش دکتر میخواد ی بسته اسید فولیک رایگان بده ...

اصلا درست ادمو راهنمایی نمیکنن دکترش هم به من نگفت که ازمایش ادرار هم برات نوشتم برای همین مجبور شدم تو این اوضاع کرونایی دوبار برم ازمایشگاه