2777
2789

با سلام نی نی سایتی های عزیز

من تقریبا یک ماهه عضو این کانال شدم. اولش خیلی برام جذاب بود. از اینکه بیای راحت در مورد عیب های خانواده ی همسر. راجع به ایراداتی که افراد دارن و هزاران هزار مساله ی ریز و درشت دیگر نظر بدم بدون اینکه کسی منو بشناسه. ولی راستش دیگه خسته شدم. اینجا با دغدغه هایی رو به رو شدم که برام مهم نیستن. مطالبی رو خوندم که ذهن و روحم رو مسموم کرده. اینجا سایت خوبیه. به شرط استفاده درست. ولی متاسفانه من استفاده ی درستش رو نمیدونم و درگیر این افکار بعضا بیمار شدم که روحم رو خسته و گمانم رو به اشتباه بردن. تمام انسان ها فارغ از تفاوت هایی که دارن قابل احتراما. چرا من باید از نگاه های بی تفاوت جاری ام بیزار باشم. چرا من باید جواب بدی رو با بدی بدم. این در تناقض با افکارم بود. این یک ماه چیزهایی رو گفتم و نوشتم که همیشه سعی کردم ازشون دور باشم. از خودم عذرمیخوام بابت ستمی که در حق خودم کردم.لطفا نی نی یار رو خبر کنین که این کاربری رو ازم بگیره. ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها نیستی هم نظریم جرات ازدواج کردن نداریم دیگه

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

نظر من اینه، جاری مادرشوهر، خواهرزن، دوماد عروس و...... اینا همش یه عنوانه، ما همه آدمیم یوقتایی بیحوصله ایم، عصبانیم یوقتایی دلسوز و مهربونو....خلاصه تا شانسمون چی باشه ک چ زمان با چ آدمی برخورد کنیم😊☺️

عزیزم این حرفت مث این میمونه که بگی میخوام از دنیا و زندگی تعلیق بشم چون تو دنیای واقعیم ادمای متفاوت با رفتارا و حرفای متفاوت تری وجود داره و داریم زندگی میکنیم.و تموم مشکلاتی که اینجا میشنویم تو دنیای واقعی بدترشم دیدیم.کسی که نتونه مشکلات دنیای مجازی و تحمل کنه تو دنیای واقعی که دیگه اصلا نمیتونه زندگی کنه و روحیشو حفظ کنه

کاربر خانم هستم.