2777
2789
عنوان

زردی نوزاد😢😢کمک لطفا🙏

899 بازدید | 30 پست

سلام خانوما،دخترم 23روزشه،روز هفتم تولدش زردیش 19بود 3شب بیمارستان بستریش کردن 24ساعت بعد اینکه ترخیص شد زردیش رفت رو 13که دکترش گفت باید 48ساعت زیر دستگاه باشه،3شب هم دستگاه آوردیم توخونه زیر دستگاه بود و صورت و بدنش خیلی خوب شد اثری از زردی نموند آزمایش که دادیم شد 7.الان 1هفته گذشته و باز صورت و چشماش شکمش زرد شده😭😭قطره بیلی ناستر،ترنجبین میدم بهش فقط شکمشو کار میندازه،خودمم عرق کاسنی میخورم شیرخشک هم بهش میدم چون وزن کم کرده بود دکترش داد،خیلی میترسم نگرانم😭زردی اگه چقدر طول بکشه آسیب میزنه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ببرش دكتر باز چك كنند 

بخدا اين چيزا خيلي ناراحت كنندست واسه ي يه مادر ولي زود درمان ميشه . برو فردا حتما دكتر .

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️

عزیزم انشاالله که چیزی نیست پسرای من تا چهل روز زرد بود ن چشماش،ولی حتما یه ازمایش بگیر خدایی نکرده تیروییدش مشکل نداشته باشه یا عفونت ادراری چیزی‌...

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...

ترنجبین بهش بده 

ءدر کلاس درس خدا                                                   آنهایی ناله میکند رد می شوند.                                    آنهایی که صبر میکند قبول می شوند.                            آنهایی که شکر میکنند شاگرد ممتاز میشوند. 
فردا میبرمش آزمایش،خیییلی از زردی میترسم😭😭😭

منم همين طور بودم طبيعيه

ولي حالا بچم ٢ سال و ٨ ماهشه پيش خودم ميگم چقدر حرص بيخودي خوردم . بلخره درمان ميشه ريلكس باش .

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️
عزیزم انشاالله که چیزی نیست پسرای من تا چهل روز زرد بود ن چشماش،ولی حتما یه ازمایش بگیر خدایی نکرده ...

زمانی که بیمارستان بستری بود همه آزمایشارو گرفتن ازش گفتن مشکلی نداره

زمانی که بیمارستان بستری بود همه آزمایشارو گرفتن ازش گفتن مشکلی نداره

دوباره چک کن ضرری نداره

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
منم همين طور بودم طبيعيه ولي حالا بچم ٢ سال و ٨ ماهشه پيش خودم ميگم چقدر حرص بيخودي خوردم . بلخره د ...

خدا حفظش کنه واسه تون،آره میدونم همین حرصارو سر پسرمم خوردم ولی زردی پسرم بالا نبود،چون واسه دخترم بالا بوده خیلی میترسم