2777
2789

بچه ها میشه بهم راهکار واقعی بدین نه مسخره بازی واقعا این قضیه شده دغدغه و اعصاب خوردی من ...

ما ی مغازه داریم با شوهرم اداره ش میکنیم ، از اول سال ک کرونا اومده ، مادرشوهر من برعکس همه راه مغازه مارو یاد گرفته و هرروووووووووز عصر یا زنگ میزنه بیاین دنبالم منم میام مغازه ، یا بردارشوهرم میارشی ، یا خودشو به هر طریقی میرسونه ... پدرشوهر ندارم ، مادرشوهرم با برادرشوهرم زندگی میکنه ... ولی اومدن مغازه ما شده برنامه هر روزه ش ، به حدی که ی مشتری ی روز اومد گفت من تا حالا شمارو ندیدم ، فک میکردم این حاج خانوم صاحب مغازه س !!! 

بدتر از همه اینا اینه که شوهرم خیلی خوبه ولی تا وقتی پای مادرش وسط باشه فقط طرف اون هست ، کم و بیش میدونه من ناراحتم ولی فایده ای نداره ... اگه ی روزم مادرش نیاد ، شوهرم زنگ میزنه چرا نیومدی ...

واقعاااا از این قضیه خسته شدم ، ی هفته ده روز گفتم نمیرم شاید بفهمه و نیاد ولی اصلا تاثیر نداشت ... بخدا درمونده شدم ، میاد میشینه انقد چرت و پرت و حرف میزنه ، منم اصاب ندارم ، حوصله شو ندارم 

... چجوری بفهمونم ک نیااا بابا خسته م کردی ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغازه چی هست  خب شاید از دست جاریت فراری شده بنده خدا حوصلش سر میره میاد بشینا یکم حال هواش عو ...

ن جاریم کاری بهش نداره ،،، آخه ی روز دو روز ، ن اینکه هرروووز ... آدم ی روزایی حوصله خودشم نداره ولی مجبورم فقط تحمل کنم ... بدبختی من اینه شوهرم خیلی وابسته س

فقط مشكلت اينه كه از ديدنش ناراحت ميشي؟  يا ازارت ميده تيكه ميندازه فتنه ميكنه بي احترامي ميكن ...

ن تیکه نمیندازه ، بسیاار زیاد حرف میزنه و ناله میکنه ، حوصله شو ندارم متاسفانه ، دلش میخاد از همه چی سر در بیاره و من بیزارم از این اخلاقا

والا حق دارید

ولی خب خودتون رو جای شوهرتون بذارید. مادر تنهاتون اگه هر روز میومد پیشتون حتی اگه کلافه هم میشدید آیا دلتون میومد بتوبید بهش؟

شوهرتونم البته دیگه خیلی رودروایسی میکنه و میتونه یه جوری مادرش رو مجاب کنه که نیاد ولی خب به هر علتی نمیکنه این کار رو

فقط میدونم حق دارید و آدمایی که همنشینی با خودشون رو تحمیل میکنن از چشم‌میافتن و تو مخ میرن. حتی اگه بدی نکنن هم حضورشون کلافه کننده و تحملشون غیرممکن میشه

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
به خودش بگو مامان جان خسته میشید کرونا هست معازه هم محل رفت و امد خیلیاست خطرناکه برید خونمون

هزااار بار مستقیم و غیر مستقیم بهش گفتم بابا نیا خطرناکه ،،، ولی میگه حوصله م سر میره ... در صورتیکه مادرشوهر من آدمی بود ک اصلا از خونه در نمیومد ، الان شده عادتش

ن تیکه نمیندازه ، بسیاار زیاد حرف میزنه و ناله میکنه ، حوصله شو ندارم متاسفانه ، دلش میخاد از همه چی ...

ببين كاملا حق داري خودم و ميزارم يه جات واقعا اعصاب خورد كنه 

ولي به اين فكر كن كه پيرزنه شايد همين اومدن يه مغازه شما براش اميد شده 

از تنهايي در مياد از غصه هاش كم ميشه 

هم صحبتم پيدا ميكنه

به خاطر خدا تحمل كن و از خدا بخواه برات جبران كنه 

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟