2777
2789

بچه ها می خوام زبان انگلیسی از پایه یاد بگیرم بنظرتون بر اساس چه کتاب هایی شروع کنم.

می خوام در آینده مدرک آیلتس بگیرم. 

تجربیاتتون رو درمیان بزارید لطفا🙏😊

💜💙💚💛🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونید کتاب های آمادگی آیلتس رو تهیه کنید هر چهار مهارت رو تو نت داره ولی یادگیری زبان به صورت خودخوان توصیه  نمیشه چون احتمالا بعد یه مدت کنار میذارید

با قلبی آرام رفتی ای آرام جان من به امید آن روز که در بهشت به وصالت برسم  
می خوام خودم بخونم

خب نمیشه گلم شما الان هیچ اطلاعاتی نداری اون کتابا هم همه انگیلیسی توضیح دادن حداقل چند ترم برو که روون بشی یکم بعد بقیشو خودت بخون

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من افتاد😍😍
کتاب هاش مجموعه س، در کل چندتا؟ 

بله مجموعه ۴ تاییه که من ۲ تاشو خوندم ولی همینم کلی بهم کمک کرد جوریه که خودمم بدون کمک استاد میتونم با دیکشنری و تمرین ازش آموزش بگیرم

میتونید کتاب های آمادگی آیلتس رو تهیه کنید هر چهار مهارت رو تو نت داره ولی یادگیری زبان به صورت خودخ ...

برای من که سطحم خیلی پایین هست خوبه؟ متاسفانه شرایط شرکت در کلاس آموزشی ندارم. 

💜💙💚💛🧡
خب نمیشه گلم شما الان هیچ اطلاعاتی نداری اون کتابا هم همه انگیلیسی توضیح دادن حداقل چند ترم برو که ر ...

دوست دارم ولی شرایطش رو ندارم متاسفانه😔 لغاتم خوبه و خداروشکر هوش م هم خوبه. چاره ای ندارم

💜💙💚💛🧡
دوست دارم ولی شرایطش رو ندارم متاسفانه😔 لغاتم خوبه و خداروشکر هوش م هم خوبه. چاره ای ندارم

خب پس لغات بلدی. ببین من خودم از کتاب headway شروع کردم بعد که تموم شد ایلتس خوندم کتاب mindset for ielts. این کتاب headway مخصوص بزرگساله 18 سال ب بالا

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من افتاد😍😍
خب پس لغات بلدی. ببین من خودم از کتاب headway شروع کردم بعد که تموم شد ایلتس خوندم کتاب mindset for ...

بله متوجه شدم.سرچ می کنم🙏🌹 الان مدرک آیلتس دارید؟ 

💜💙💚💛🧡