2777
2789

اعتراف میکنم ی بار رفته بودم ی استخری ک همه از تمیز بودنش تعریف میکردن بعدش رفتم تو استخر دیدم آب انقد کثیفه هیچی معلوم نیس😐

بعدش فهمیدم برچسب روی عینک شنا رو نکندم😂🤦🏻‍

حالا گرچه به این کلیپ پایینی نداره در کل خواستم ی اعترافی کرده باشم😂

شمام بیاین اعتراف کنین

این کلیپم ببینین بگین ک من تنها نیستم شمام اینطوری بودین😁

https://www.instagram.com/p/CCOL-vchvrf/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكر كردم تو استخر دسشويي كردي 😐

تاپيك بغلى يكى رفته بود استخر يه خانومى ....ده بوده تو اب

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

اعتراف میکنم یه بار که با بابام دعوام شد مسواکش رو سابیدم به در و دیوار دستشویی بعدم انداختم تقصیر داداشم😁

اعتراف میکنم یه بار که با مامانم دعوام شد از رو حرصم روغن مایع رو از پنجره ریختم بیرون

البته اینم بگم که تو هر دو مورد بچه بودم 

لپ کلام اینه که با من دعوا نکنید😂

تاپيك بغلى يكى رفته بود استخر يه خانومى ....ده بوده تو اب

😐😐😐😑😷😩😬😰

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
😳😳😳😂😂😂 اون وقت کسی نفهمید

چرا ميگفت همه داشتن فرار ميكردن😂😂😂😂

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

اعتراف میکنم اونی که موقع خواب ،رخت خوابارو ریخت روی داییم من بودم آخه 😪خیلی خروپف میکرد😪

شاید سال ها بعد وقتی یه جایی با هم روبه رو شدیم بگیم این غریبه چقدر شبیه خاطره های من بود

اعتراف میکنم هرکدوم از لباسای خانوادم باب سلیقم‌نبود مینداختم‌دور.حتی کت شلوار بابام🤐🤐🤐

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
وایی اسکار اعتراف کردنم به تو تعلق میگیره😮

خب دوسشون نداشتم😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم