2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

من تا ۱۸ سالگی با مادرم و پدرم زندگی میکردم خدا وکیل هروقت مادرم میگفت اتاق مرتب کنید مرتب میکردیم نه نمیگفتیم چون تمیز نباشه به قول مادرم نمیگن اتاق پسراس میگن خونه کثیفه😅

از بچگی مسئولیت میسپردین بهش الانم دیر نیس

عمه من از همون 9 سالگی که داداشم به دنیا اومدم خودم همه کارای خودم کردم الان دیگه مامان خانومی استراحت من ریاضت 😂

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال کبیر 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

عمه من از همون 9 سالگی که داداشم به دنیا اومدم خودم همه کارای خودم کردم الان دیگه مامان خانومی استرا ...

😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یکی از برادرای من هم می‌ره کلاس چهارم تو این سه ماه که خونه بود و فقط باشگاه می‌رفت این مفهوم رو بهش فهموندم که یک سری کار ها وظیفش هست همون‌جوری که من جاروبرقی میکشم گردگیری میکنم لباس جمع میکنم  حیاط می‌شورم طی میکشم اون باید زباله ها رو ببره و سفره بندازه و کارای شخصی شو انجام بده برادر کوچکترم که می‌ره کلاس دوم سفره رو جمع می‌کنه و سعی می‌کنه کارای کوچولو تر انجام بده چون هنوز سنش کمه اما ازش بخواه بچت عزیز پلی باید بتونه زمانی که بزرگ شد گلیم خودش از آب بکشه 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال کبیر 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

خودم تو تمیری زبانزد خانواده شوهرمم

خب تهش ب کجا رسیدید من اینقدر خانوادم خانوم و کدبانو همه چی تموم تمیز و آشپز و فلان کردن تا آخر شوهر کردم اونا هم که مث دختر شما بودن رفتن دانشگاه بعد سرکار دارن با پرستیژ زندگی میکنن 

من اگر دختر دار شم که خدا نکنه نمیخام اصلا چیزی از خونه داری بلد شه