2777
2789
عنوان

خواهشا اگه میدونید جواب بدید

91 بازدید | 16 پست

من به همسرم شک دارم وتوکاراش خیانتو میبینم ولی نمیتونم ثابت کنم. زندگیمو دچار تنش شده راستش به طلاق فکر میکنم. اگه برم دادگاه و شکایت کنم بخاطر تلگرام و اینستاش  آیا میتوتم پرینتشو بگیرم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی باید یه مدرک داشته باشی ک ثابت کنه ک مثلا شوهرت با ی نفر دیگه تو تل یا اینستا در ارتباطه

مدرک ندارم. ولی شوهرم رفتارش باهام عوض شده خیلی جنگو دعوا داریم. هزار تا رمز و قفل به گوشیش داده

شبا تا ساعت 3 چت میکنه

مدرک ندارم. ولی شوهرم رفتارش باهام عوض شده خیلی جنگو دعوا داریم. هزار تا رمز و قفل به گوشیش داده شب ...

خب بردار با شماره ای ک تو تل هست یه تل بزن تو گوشیه خودت چکش کن

خب بردار با شماره ای ک تو تل هست یه تل بزن تو گوشیه خودت چکش کن

چی بگم. اون مال منو حذف کرده 

حالام اگه نصب کنم اون هزار تا رمز و قفل داده به گوشیش اصلا نمیذاره دست بزنم

چی بگم. اون مال منو حذف کرده  حالام اگه نصب کنم اون هزار تا رمز و قفل داده به گوشیش اصلا نمیذا ...

یاخداااااا بس تا مدرک قابل قبول نداشته باشی وضعت همینه عزیزم متاسفم

از چیش شکایت کنی

شکایت کنم که دلیل دعوا و جداییم تلگرام و اینستا گرام و کوهنوردی کردنشه

چون هر هفته دوروز میره کوهنوردی بدون منو دخترم

چه میدونم بخدا هنگ کردم