2777
2789
من که الان باردارم  هزینه دوا دکتر یه طرف  غصه لباس خریدن بچه یه طرف  تازه ما رسم ...

توکل ات به خدا 

بچه روزی اش رو خودش میاره 

تازه شما از روزی نی نی میخورید 

پیش پیش قدمش مبارک 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‏خودمونو پاره کردیم که خلیج فارس نشه خلیج عربی یهو شد خلیج چینی🤯😡

دلم میسوزه مملکت با این همه معادن ذخایر نفتی گازی طبیعت چهارفصل این همه طلا ومس و وضع مردمش اینجوری

سیاست مدارا که دارن خوش میگذرونن  بچه ها همه خارج در حال تحصیل و تفریح ما هم با نخورمی باید ح ...

😏👌👌

یه وقتی فیلم هندی میدیدم میگفتیم چه بدبختن ولی دلمون خوش بودیه قهرمان مثل شاهرخانی سلمان خانی  پیدامیشه میادالان نجاتشون میده.....حق به حق دارمیرسونه...عدالت اجرامیکنه😅

الان خودمون بدبخت  ترازاوناشدیم فرقش اینه هیچ کسیم نیس بیادنجاتمون بده  

‏خودمونو پاره کردیم که خلیج فارس نشه خلیج عربی یهو شد خلیج چینی🤯😡

دقیقا 

توخندوانه از این بعد باید بگین خلیج چین خلیج چین

عربا بیان به ریشمون بخندن البته عربای اونوری رو میگما

الهم عجل الولیک الفرج
من که الان باردارم  هزینه دوا دکتر یه طرف  غصه لباس خریدن بچه یه طرف  تازه ما رسم ...

امیدت به خدا باشه گلم.شرایط سخته ولی به خاطر بچه هامون باید زندگی کنیم با امیدواری.انشالاه قدمش خیر باشه