2777
2789
عنوان

سر 💨 دعوامون شد 😶🙄

741 بازدید | 31 پست

پسرم ۸ سالشه بارها بهش گفتم بو دادن تو جمع کار بدیه  ولی اصلا عین خیالش نیست . این کار رو میکنه بعد هم هر هر می زنه زیر خنده ! 

امروز تو خونه خودم و خودش تنها بودیم فیلم میدیدم یهو گفت مامان عمو دیروز تو خونه مامان جون اینجوری کرد و بعد خودش یکی گنده در کرد و زد زیر خنده 😐

منم یجوری براش قاتی کردم که شوهرم از دو طبقه پایین صدای جیغ هامو شنید اومد بالا ! الان گلوم جز جز میسوزه .

نزدمش ولی گفتم میندازمت تو حموم ! تو حموم هم ننداختمش می خواستم بترسه از اون موقع هم تو اتاقشه و اجازه نداره بیاد بیرون .

زیاد قاتی کردم براش آیا ؟ اومد بیرون چه رفتاری کنم ؟ 

😂😂😂😂😂😂 چه بانمک تعریف کردی ..کار خوبی کردی ...خیلی کار زشتیه

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

عموی بی تلبیت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دوس داری بقیه مسخرت کنن بهت بخندن باهات بازی نکن انجامش بده 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

وای پسرخاله منم همینجوریه مال اون صدا داره تا بو

کلی تو مهمونی تولدم میاد پیش دوسام اینکارو میکنه آبروم میره بعدم هر هر میخنده😪

ولی الان بزرگ شده دیگه اینکارا رو نمیکنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

عموع باید انداخت داخل حمام 😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh