سلام دوستان تورو خدا کمک کنید بین دوراهی موندم چند وقتی هست پسرم گاهی حتی از روی بازی وگاهی بی هوا گردنش کج میکرد مردمک چشمش میداد بالا مثل یه آدمی که بخواد کسی بترسونه حتی توی بازی هم این کار تکرار میکنه که بهش بخندیم و گاهی هم بی هوا توی حال خودش این کار میکرد واصلا به دوثانیه هم نمیکشید من خیلی ترسیدم بر دمش دکتر گفت نوار مغز نوار مغز پسرم یه مشکلاتی داشت که دکتر بردم گفت یه فیلم ازش بگیر بیار برام گرفتم ولی فیلم کوتاه بود و فقط گردنش کرج کرد چشماش و کج نکرد ولی دکتر گفت ام آر ای بده امروز ام آر ای دادم جوابش هفته آینده میاد عکس ام آر ای گرفتم بردم نشون دکتر دادم گفت که مشکل نداره. ولی واسه نوار دارو نوشته برای تشنج. ولی من واقعا نمیدونم دارو بذم یا نه اینجوری پسزم باهوشه عالیه زاوابط اجتماعی عالی میدوه از پله بالا میره. دکتر واسش آزمایش خون نو شت چشم پزشکی هم گفت ببر میگم اگه مطمئن هست تشنج که دارو داده واسه چی گفته ببر چشم پزشکی. میشه تورو خدا بگید من چیکار کنم به حرفش گوش بدم یا نه
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم وقتی نوار مغزی نشون داده بچه تشنج میکنه حتما باید دارو بدی پسر دوست منم در حال درمانه اون توی خواب تشنج میکرد و زل مید یه هووو الان دو سالی هست که با دارو خدا رو شکر تشنج نمیکنه
حتما پیگیری کن و اصلا شوخی نگیر
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......