2789
عنوان

سلام بیاید راهنمایی تورو خدا واسه نوار مغز و ام آر ای کودک 18 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست

چشم پزشکی هم حتما ببر 

دارو ندی تشنج بچه بالا باشه با هر تشنج سلول مغزی از بین میره 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی به دکتر فعلا اعتماد کنم تا ببرم تهران؟ 

صد در صد اعتماد کن اگه نوار بچه موردی نداشت دکتر کرم نداره الکی دارو بده

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

برای واکسن و دندون پزشکی و کلاا هر چکاب بچه باید بگی مشکل تشنج داره تا درمان اشتباه نکن مخصوصا دندان پزشکی هواست باشه 

اخا دیدم تویه تایپیک یه دکتر به یه مادر ها گفته بود که ما به یه کاغذ پاره اعتماد نمی‌کنیم بعدشم دکتر ساینا هم رفتم پرسیدم از دکتر جواد زاده نوار مغز فرستادم گتم من این نوار مغز قبول ندارم شاید بچه اتون مشکل نداشته باشه 

آخه میبینم دکتر شک داره ولی دارو داده نگرانم کسی میدونه این باعث آسیب به مغزی میشه یا نه تشنج 

یعنی توی حالت ایستاده این کارو میکنه؟ فکر نکنم این تشنج باشه هر چه زودتر ببر یه دکتر دیگه ببین نظرش چیه

واسه حرف دکتر ساینا دودل شدم 

ببر یه دکتر دیگه یه نوار مغزی باز ازش بگیر ولی پیگیر باش 

فلانی گفت دارو نده بچه . عمه گفت دارو نده خواهشا گوش ندی ایشالا که مشکل نداشته باشه عوارض دارو نخوردن از خوردنش بیشتره دور از جون مغز بچه صدمه نبینه