2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد سونوغربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی فشارمیدن منم دردداشتم همزمان سونو کیسه صفراهم بود دنده هام همه درد میکرد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
سلام. خانمم چقدر زمان برد تا سونو انجام بده. و چی کار کردی تا بچه بچرخه؟ تهران هستی؟ کدوم مرکز رفتی؟

حدود نیم ساعت طول کشید،کاری نکردم دکترخودش ضربه میزد بچه میچرخید،نه تهران نیستم

سلام. خانمم چقدر زمان برد تا سونو انجام بده. و چی کار کردی تا بچه بچرخه؟ تهران هستی؟ کدوم مرکز رفتی؟

به من که یه چیز شیرین بخور اب میوه خوردم زیاد تکون نخورد خواب بود گفت برو دوباره یه چیز شیرین بخور اگر نوشابه و کیک شکلاتی بخوری که چه بهتر خوردم و رفتم سونو چند تا ضربه اروم که زد بیدار شد بچم و شروع کرد تکون خوردن راحت انجام داد

حدود نیم ساعت طول کشید،کاری نکردم دکترخودش ضربه میزد بچه میچرخید،نه تهران نیستم

ممنون. انشاله به سلامتی به دنیا بیاد و کلی خوشحالت کنه.

جنسیت رو بهت گفت؟ هزینه سونو چقدر شد؟

ممنون. انشاله به سلامتی به دنیا بیاد و کلی خوشحالت کنه. جنسیت رو بهت گفت؟ هزینه سونو چقدر شد؟

سونو ان تی من قبل عید بود اسفند شد ۱۱۰ تومن ازمایش خونش هم شد فکر کنم ۱۵۰ . برا عربالگری دوم(انومالی) سونو شد ۱۵۰. یه تکرار انومالی هم خرداد ماه داشتم شد ۲۰۰