2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد سونوغربالگری اول

163 بازدید | 29 پست

سلام دوستان کسی هست سونو غربالگری اول رو انجام داده باشه بعدش دل دردبگیره من که دیروز رفتم خیلی شکمموفشار دادوضربه زد که بچه بچرخه بتونه کامل بررسی کنه الان زیردلم همونجایی ک سونوگرفت خیلی دردداره نگرانم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش طوری نیست واسه منم7هفته خیلی فشار میداد چون چربی داشتم فشار میداد که بتونه بچرو ببینه. نگران نباش

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

برای منو که اااااینقد فشار دادو ضربه زد از درد نفس نمیتونستم بکشم و خیللی گریع کردم  واااقعا غیر قابل تحمل بود دردش . دقیقا یک ساعت و ده دقیقه طول کشید برای ان تی و اون شب تا دو روز خونریزی کردم و استراحت مطلق شدم 

بخاطراینکه بچه تکون بخوره که بتونه وضعیتشو بررسی کنه

برای منم ضربه زد

نگران نباش یکم استراحت کن

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.