pardehzebra مدیر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 عنوان جفت پایین | مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 82 پست سلام دوستای گلم من۳ماه باردارم دیروز سونو انجام دادم گفت جفتت پایین شرایط خوبی نداری کسی شبیه من بوده بچش سقط نشده باشه؟هنوز پیش دکترم نرفتم چون ازمایشم اماده نشد 1399/04/23 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21491 ۲۰هفته شاید۴ماه و نیم اخه حساب کتابا یکم بهم ریختس😂 😂😂😂بسلامتی گلم😘 مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 😂😂😂بسلامتی گلم😘 سلام عزیزم خوبی؟جنسیت بچه مشخص نشد؟
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21491 سلام عزیزم خوبی؟ جنسیت بچه مشخص نشد؟ سلام عزیزم هنوز ک نه۱۸ هفتع ک میشه ۸ آبان میرم سونو انشالله اونجا مشخص میشه😍دارم از کنجکاوی ک چیه هلاک میشم😂نی نی تو چطوره خوبه؟ مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 سلام عزیزم هنوز ک نه ۱۸ هفتع ک میشه ۸ آبان میرم سونو انشالله اونجا مشخص میشه😍دارم از کنجکاوی ک چیه ... سلام عزیز ۱۶هفته سونو نرفتی مگه؟معمولا پسرباشه همون اوایل نشون میدهانشاءالله که سالم باشهنی نی منم خوبه شکر❤️خودتون چی دوست دارین؟😍
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21491 سلام عزیز ۱۶هفته سونو نرفتی مگه؟معمولا پسرباشه همون اوایل نشون میده انشاءالله که سالم باشه نی نی ... ن نرفتم گذاشتم انومالی برم دیگهانشالله هفته دیگه میرم خبرشو بهت میدمبرا من فرقی نداره ولی شوهرم دختر میخوادراسی الان چند هفته ای؟😍 مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 ن نرفتم گذاشتم انومالی برم دیگه انشالله هفته دیگه میرم خبرشو بهت میدم برا من فرقی نداره ولی شوهرم ... سلام عزیزم خوبی؟نی نی معلوم نشد چیه؟😍سونو برام زد۳۰هفته
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21491 سلام عزیزم خوبی؟ نی نی معلوم نشد چیه؟😍 سونو برام زد۳۰هفته سلام گلم خوبم توخوبی😊پسره نی نیمای جونم بسلامتی ۳۰هفته زنداداشم با انومالی من بود چند روز پیش باهم رفتیم برا وزنشچقد زود میگذره ها😁😍 مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 سلام گلم خوبم توخوبی😊 پسره نی نیم ای جونم بسلامتی ۳۰هفته زنداداشم با انومالی من بود چند روز پیش ب ... آخی بسلامتی عزیزم😍همسرت خوشحال شد؟اره زودمیگذره ولی اخرش مهمه 🥴
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 سلام گلم خوبم توخوبی😊 پسره نی نیم ای جونم بسلامتی ۳۰هفته زنداداشم با انومالی من بود چند روز پیش ب ... زن داداشت۳۰هفته بچش چن کیلو بود؟
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21491 آخی بسلامتی عزیزم😍همسرت خوشحال شد؟ اره زودمیگذره ولی اخرش مهمه 🥴 ن زیاد😑دختر میخواس خورد فقط تو ذوقش وگرنه ک ناشکری نکرد گفت همین ک سالمه خداروشکر مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21491 زن داداشت۳۰هفته بچش چن کیلو بود؟ ۱۳۷۵ عزیزمدختره بچش مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 ن زیاد😑دختر میخواس خورد فقط تو ذوقش وگرنه ک ناشکری نکرد گفت همین ک سالمه خداروشکر منم دختر دوست داشتم ولی ناشکری نمیکنم مث همسرت😂
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 ۱۳۷۵ عزیزم دختره بچش ای جانم خداحفظش کنه😍خودت اصلا چاق شدی؟
pardehzebra مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 990 ۱۳۷۵ عزیزم دختره بچش نی نی شما چن کیلو بود هفته ۱۹؟
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21491 ای جانم خداحفظش کنه😍 خودت اصلا چاق شدی؟ ن هنوز شکمم ی ذره بزرگ شده ک از رو لباس همونم دیده نمیشهب حساب پریود ۱۷هفته و ۲روز رفتم انومالی ولی تو سونو زد ۱۸هفته و ۱ روز وزن نی نیمم بود ۲۱۳گرم😁😍 مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت