2777
2789
عنوان

جفت پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 82 پست

با تاخیر اومدم

بارداری اولم منم جفتم پایین بود و هم قدامی یعنی بدترین حالت بخاطر ویارم ناچار استراحت بودم یک ماه بعد که رفتم آنومالی گفت رفته بالا

الانم تازه سه ماهم تموم شده و دقیقا مثل اولی جفت قدامی و پایین بچه کوچکم دارم ولی دکترم حتی استراحت هم نداد . نگران نباش کار سنگین نکن میره بالا 

راستی طبیعی هم زایمان کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟😘

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نمیدونم چرا تاپیک رو دیدم ترسیدم 

فردا تازه میخوام برم برای سونوی ان تی 

امیدوارم مشکلی نباشه چون منم یک بار توی هفته نهم بعد از نزدیکی لک دیدم 

ایشالا حال جفتتون خوبه خوب باشه کاش میگفتید بعد از گذشت یک ماه الان در چه حالین 

☺️🤲🏼🙏🏼 خدايا كمك كن تا شور و ذوق يه چيزى رو داريم برسيم بهش نذار آرزوهامون از دهن بيوفته❤️
با تاخیر اومدم بارداری اولم منم جفتم پایین بود و هم قدامی یعنی بدترین حالت بخاطر ویارم ناچار استراح ...

سلام عزیزم ان‌شاءالله بسلامتی فارغ بشی

من طول سرویکسم۳۲بود استراحت کردم همون۳۲تغییر نکرد نمیدونم باید سرکلاژ بشم یانه

سلام گلم قربونت توخوبی؟ چه خبرا؟مامان نشدی؟

سلام عزیزم مرسی عزیزم خوبم

چرا ۸هفته ام عزیزم

تو چخبرنی نی دخمله یا پسر؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
سلام گلم واقعااااااااااا؟خداروشکر تبریک میگم عزیزم😍 پسر😍

اره عزیزم😁

بسلامتی مبارکه من ک هنوز زوده بفهمم جنسیتشو

خداروشکر عزیزم❤️ ویار اینا نداری؟

بگی نگی دارم اشتهام کمه

بعضی اوقاتم حالت تهوع دارم ولی ن شدید

بگی نگی دارم اشتهام کمه بعضی اوقاتم حالت تهوع دارم ولی ن شدید

مال من اوایل خیییییییییلی کم بود بعدش متوجه شدم به چایی بعدصبونه ویار دارم هنوزم که هنوز نمیخورم

مایعات بعد غذا اذیتم میکرد

مال من اوایل خیییییییییلی کم بود بعدش متوجه شدم به چایی بعدصبونه ویار دارم هنوزم که هنوز نمیخورم ما ...

الان چند وقته ای گلم؟