2777
2789
عنوان

جفت پایین

1399 بازدید | 82 پست

سلام دوستای گلم من۳ماه باردارم دیروز سونو انجام دادم گفت جفتت پایین شرایط خوبی نداری کسی شبیه من بوده بچش سقط نشده باشه؟

هنوز پیش دکترم نرفتم چون ازمایشم اماده نشد

بله من جفتم سرراهی بود و تا زایمان هم بالا نرفت فقط نباید نزدیکی داشته باشی و کار سنگین انجام بدی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من جفتم سرراهی بود و تا زایمان هم بالا نرفت فقط نباید نزدیکی داشته باشی و کار سنگین انجام بدی

مرسی عزیز

من تولگنم احساسش میکنم یعنی یکم راه رفتن توخونه مشکلی نیس؟

مرسی عزیز من تولگنم احساسش میکنم یعنی یکم راه رفتن توخونه مشکلی نیس؟

آخه هنوز ۳ ماهته چجوری احساسش میکنی؟ والا من نمی تونم بگم ولی بنطرم تا نرفتی پیش دکترت استراحت مطلق داشته باش و فقط برای توالت بلند شو

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
معمولا استراحت مطلق میدن تا استراحت کمتر بستگی به شرایط تا مشکلی پیش نیاد نترس برو دکتر کارهای لازم ...

اره خیلی نگرانم وقتی شنیدم شوکه شدم اخه توضیح هم نمیدن فقط گف شرایط خوبی نداری

فردا میرم دکتر

آخه هنوز ۳ ماهته چجوری احساسش میکنی؟ والا من نمی تونم بگم ولی بنطرم تا نرفتی پیش دکترت استراحت مطلق ...

حس منظورم تکون نیس یعنی داره از نزدیک لگنم میاد جلو بجای شکمم انگار پایین طبیعیه؟

استراحت مطلق یعنی هیچ حرکتی؟

حس منظورم تکون نیس یعنی داره از نزدیک لگنم میاد جلو بجای شکمم انگار پایین طبیعیه؟ استراحت مطلق یعنی ...

میفهمم چی میگی احتمالا جفتت خیلی پایینه، بله استراحت مطلق یعنی هیچ حرکتی، ضرر نمی کنی چند روز رعایت کن تا دکترت رو ببینی

مرسی عزیزم خیلی خیلی لطف کردی❤️

خواهش می کنم عزیزم، ان شاالله بعد ۹ ماه سالم بغلش بگیری