2777
2789

سلام ب خانومای نی نی سایتی.اول خودم یکی از خاطره هامو میگم.ما اولین بار ک با هم رفتیم بیرون باهم رفتیم بستنی خوردیم وسط زمستون و خیلی حال داد و یخ کردیم بعدش رفتیم قبرستون سر مزار بابابزرگ شوهرم. وقتی برگشتیم بابام گفت کجاها رفتین بابا؟ گفتم بابا اول رفتیم بستنی خوردیم بعدشم قبرستون. بابام ناراحت شد فکر کرد که دارم بد جوابشو میدم ک رفتیم قبرستون. دیدم بابام قیافش ناراحته ک گفتم بابا ما واقعا رفتیم قبرستون سر مزار بابابزرگ دامادت.😅😅😅

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

رفتیم شیر موزو بسای خوردیم  بعدم رفتیم  پیش مادربزرگ شوهرم  خیلی حال داد اونجا تو حیاطشون نرغ داشتن  شوهرم گرفت اونقدز  منو ترسوند 🥰 بعدشم رفتیم قبرستان سر مزار  خاله هام  و پدر و مادربزرگام

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂این قبرستونه برا منم چنبار دردسر درست کرده😂😂😂

این خاطره بعد از ۶سال هنوز برام خنده داره. دقیقا روز اولی بود ک عقد کرده بودیم😁😁😁

قرار ک نمیشه ولی یبار از سفر برگشته بود خبر نداشتم تو خیابون بودم با دوستم دیدمش تونور خیابون داره نگام میکنه از اونور دوییدم بغلش کردم خیلی حس خوبی داشت

خدا بزرگه㋛✿
پس شمام رفتین قبرستون😁😁😁😁

اره بابا 😁😁🤣

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

اولین قرار عاشقانه رفتیم دربند جوجه کباب و آلوچه های ترش باحال رو خوردیم برگشتنی من خوردم زمین همسرم کلی قربان صدقه ام رفت، پنج سال بعد همون جا پام پیچ خورد تازه زمین هم نخوردم کلی بد و بیراه گفت که مگه کوری😁

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وای ک چقدر روزهای خوبی بود بهترین روزهای زندگی یه زن همین روزاست 

چقدر دلتنگشونم چقدر 

چقدر دلم اون روزا رو میخاد 

ولی الان خیلی دل مرده و افسرده شدم 

دلم پر از غمه 

ارامش تو زندگیم گم شده 

اگه این متنو خوندین از خدا بخاین آرامش و خوشبختیمو ب زندگی برگردونده 

شما برام دعا کنید 

برام صلوات بفرستین

قرار ک نمیشه ولی یبار از سفر برگشته بود خبر نداشتم تو خیابون بودم با دوستم دیدمش تونور خیابون داره ن ...

اخی... چه رمانتیک😍😍😍

وای ک چقدر روزهای خوبی بود بهترین روزهای زندگی یه زن همین روزاست  چقدر دلتنگشونم چقدر  چ ...

غصه نخور همه مون از این روزا داشتیم. همش می گذره توکلت ب خدا باشه. برات صلوات فرستادم عزیزم❤

مشاوره های قبل از ازدواجو ک میرفتیم یبار اومدیم بیرون تو خیابون داشتیم هنور راجبش صحبت میکردیم اومدیم از خیابون رد شیم من ندیدم جوب ابو پام سر خورد افتادمجوبشم خیلی ارتفاع داشت ی متری بود🤕

بعد شوهرم برگشت ببینه چرا جوابشو نمیدم دید نیستم،رو زمینو نگاه کرد دید پخش زمینم غش کردم از خنده حالا نگران بود هی میگفت چیزیتون نشد؟؟منم وقتی دردم میاد حندم قطع نمیشه هی میخندیدم😂😂😂

بعده عقدم فرداش تا ظهر خوابیدیم ظهر رفتیم لباسمو تحویل مزون بدیم کلی لباسو کثیف کرده بودم و خاکی بود😧😧

گفتم الان ی خسارت خفن ازمون میگیره،تا رسیدیم سرش شلوغ بود گف بذار رو اون میز،کارت ملیمو داد گف ب سلامت،به سرعت از محل متواری شدیم ک بازش نکنه😂😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞