2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییییییییییی💦💦💦💦💦💦💦😬😬😬💦😬😬😬😢😎😎😎😎🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐💃💃💃💃💃💃🙄🙄🙄🙄🙄🙄😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😨😨😨😨😨😨😨😨😨😢😍💋

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

😕😐😕😑😕😐😑😕😐😑😕😐😑😐😑😥😑😕😑😐😕😑😐😕😑😐😕😑😥😕😑😐😕😑😐😕😑😐😕😑😐😕😑😐😕😑😐😕😑😥😕😑😥😕😑😐😕😑😐😕😑😕😐😑😕😐😑 چرا؟😐

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

😂😂😂😂😂😂😂☺☺😂😂😂😂😂😂☺☺☺☺☺😂😍😍😂😂😂😂😂😂☺🤢☺😄🤓😒😚🤔😬😒☺😚😄🤨😗☺🤓😒🤩😄🤲💪😭😘💩😗😭😄🤲😗🤩😎😬😒😚😄🤲🤨😏😗😒😑😗😤💪☺😄😬☺🤔💩😪😒🤩😘🤓💪☺😚😤😏😒😑😗😚🤓🤢🤲💩💩😯😁💪😗🤨😗🤩🤓😗🤩😎😬😗😘💩🤣😏😁😗😁😚👧😄💩😬😂☺😗🤣😒😤😭😎😬😘😎😬😯😗☺🤢🙄😁🤲😁😭💩😏🤩😎🤓😂😭🤢🤨😑😗😑😭💩😬😗🤔😪

ولی خیلی لشه حاج خانم 

وای 😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😏😏😏😏😏😏😏😏🌙😏🌙🌙😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏🌍

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃
😕😐😕😑😕😐😑😕😐😑😕😐😑😐😑😥😑😕😑😐😕😑😐😕😑😐😕😑😥😕😑😐😕😑😐😕😑😐😕😑😐😕😑😐😕😑😐😕😑😥 ...

نمیدونم میخوام تا 5بیدار باشم 5 تا 6 یه صبحونه ی خوشششش مزههههههههههه درستتتتتت. کنممممممممم😃😃😃😃😃😃