2777
2789
عنوان

تولد و کرونا

79 بازدید | 5 پست

شوهر دوستم ۳۵ساله شده و دوستم تولد گرفته بود امشب منو هم دعوت کرد من بهش گفتم نمیرم گفت حتما باید بیای ناراحت میشم کلی خرج کردم ۵۰تا شاخه گل رز خریدم کیک دو طبقه خریدم کلی مهمون دارم 

حالا شوهرش سه چهاربار خیانتم کرده ولی چه تولدی گرفت واسش .البته دوستم خیلی خنگه و اصلا به ظاهرش نمیرسه

شوهرشم مربی ورزشه و خیلی شاگرد داره واسه همین خیلیا دعوت بودن شاید ۱۵۰ نفر میشدن 

من گفتم واقعا نمیتونم بیام و خیلی خیلی ناراحت شد و قهر کرد منم با خودم گفتم به جهنم قهر کنه سلامتیم مهم تره

فیلم تولدشم گذاشت اینستا چند بار دسته گلی که گرفته بود داد به شوهرش ولی شوهرش مثه ماست ازش میگرفت😐چقد مردا بی احساسن اه

حالا دوستای دیگم میگن بیا برو ازش معذرت خواهی کن  

گفتم من یک بار بهش گفتم ببخشید نمیتونم بیام چرا برم ازش دوباره عذر خواهی کنم

چ بی عقله  150نفرو جمع کرده یجا. 

منم تولد شوهرم نزدیکع، میخوام بترکونم اما دونفره توو خونه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بی عقله  150نفرو جمع کرده یجا.  منم تولد شوهرم نزدیکع، میخوام بترکونم اما دونفره توو خو ...

تو فیلم همه تو هم دیگه بودن

از اون فشفشه های آبشاری که روی زمین میزارن چندبار زدن از اونایی که تو آسمونم میزنن زدن

انگار عروسیه😐