سلام خانوما من ۴ ماهه گواهینامه گرفتم تنها هم میشینم رانندگی میکنم ولی ترافیک که میشه هول میشم و شبا هم مسیر های دور رو نمیتونم برم و یا دنده عقب گرفتن هم خیلی مشکل دارم٬٬٬کسی مثل من بوده و الان حرفه ای شده باشه؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم نیاز ب تمیرین داری ب مرور زمان درست میشی منم اوایل میترسیدم ولی الان دیگه ن حتما کسی ک بهت آموزش داده خیلی ماهر نبوده بر و اموزشگاه بگو بهت ی جلسه دنده عقب و چیزایی ک مشکلداریو آموزش بده
من جلسه ۴_۵ کلاسام بود که به اصرار شوهرم نشستم پشت فرمون و تو ترافیک خاموش کردم ده بارم استارت میزدم میزاشتم دنده خاموش میکردم انقدر که هول کرده بودم ،همون شد خاطره ی بد تا چند سالم دیگه حاضر نبودم پشت فرمون بشینم تا اینکه بعد چند سال یک جلسه با یه آقای کلاس برداشتم و بعد اون خودم تنها میرفتم تو خیابونای خلوت و اینکه تو تاکسی که میشستم به رانندگی راننده ها دقت میکردم خیللللی،همون باعث شد بعد چند وقت دگرگون شدم