2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم بخدا

270 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها...ماجراازاین قراره بابای من توپاش یه ساچمه مونده بودتوجنگ ک کارای اداریشو دومادمون انجام داد وکارت جانبازی بابام درست شد...بابام هم یه خونه دوطبقه داره بالاداداشم میشینه پایینم بابا ومامانم...خواهرمم خونواده شوهرش پولدارع ولی خودشون مستاجرن...منم توتهران مستاجرم باماهی دومیلیون اجاره میدم ظهرزنگیدم بمامانم میگه دنبال خونه ایم سه طبقه بگیریم خونه خودمونوبفروشیم میگم یکیش اضافی نیست میگه خواهرت اینام هستن...مایه خونواده صمیمی وخونگرمیم تواین شکی نیست...ولی درسته شوهرش افتاده دنبال کارجانبازی بابام ولی واقعاانصاف نیست خواهرم ماهی ۵۰۰میده اجاره من دومیلیون...اگه اینکارشدنی باشه ن اسمشونومیارم ن کاری باهاشون دارم..من ته تغاریم مامانم بشدت بمن وابسته س ومن هم ب ایشون...ایا ناراحتیه من بی مورده؟؟

برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4688711/گروه-حاجت-روایی-تلگرام?postId=145582153

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

خب رک بگو

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

بنظر من بی مورده

اجاره خونه شما مال شماس

واسه خواهرت مال خواهرت

نباید مقایسه بشه

این یک

دو اینکه پول پدرمادرخودته و شمام اگه ازدواج کردی تا زمانی که زندن متاسفانه نمیتونی راجب پولشون نظر بدی که به این بیشتر بده یا به اون کمتر یا به اندازه

خودشون با توجه به محبتی که میبینن تصمیم میگیرن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

میگم بجای پخش وخیرات کردن اموالتون پس انداز کنین همیشه جوون نمیمونین ی ابی برای ایندتون گرم کنین...دومادمون هرجاچیز مفت ببینه درست خودشومیچسبونه ولی بشددددت زرنگه...خدامنو بکشه اگه چشمی ب هزارتومن بابام داشته باشم ولی دارن انگارفرق میزارن بینمون دیگه برای اولین بار این قضیه رومیبینم واقعانمیتونم هضم کنم...ازهرلحاظ سوختم براشون ولی این جواب من نیست..‌دلشون برااون میسوزه ک اجاره ماهی ۵۰۰میده وشوهرش کارت جانبازی باباموگرفته منوانگارنمیبینن بایه بچه مریض واجارع کمرشکن

بنظر من بی مورده اجاره خونه شما مال شماس واسه خواهرت مال خواهرت نباید مقایسه بشه این یک دو اینک ...

اصلاقضیه محبت نیست بفاطمه زهرایچیزی میخورم میان جلوچشمم...واقعادارن بی انصافی میکنن دومادمون عادتشع یچیزی هزاربخره میگه ده تومن گرفتم نه تومنشو قاپ زنی میگع...ماتوخونوادمون ازاینحرفاندارین ولی این قضیه رونمیشه کمرنگ کرد...

اصلاقضیه محبت نیست بفاطمه زهرایچیزی میخورم میان جلوچشمم...واقعادارن بی انصافی میکنن دومادمون عادتشع ...

سعی کن نباشی تو بحثاشون زیاد

پدرمنم همینه به داداشام خونه داده به من هیچی با اینکه یه خونه اضافه داره

ولی واقعا به چشمم نمیاد

پول خودشه دوست داره بریزه تو جوب

به من چه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
عزیززززم بگررردم خودتو ناراحت نکن اشکال نداره شاید موندن تو رودربایستی 

میگه رفتیم برا خواهرت مژده گونی مانتوگرفتیم برا توام میریزیماااا ناراحت نباش...بخدا روفرشی میشستن که روفرشی ازاون ابرومندتربود کلا وسایلاشونو عوض کردن با قرض بدبختااااا میگم مامان ب اون روزاتونم فکرکنین ببینین چقدربدبختی کشیدین اگع وام ایناداره بابا بگیرین پس اندازکنین براایندتون چراحیف ومیل میکنین میگه دومادمون میخوادوامو بگیره براخودشون خونه بگیره...اینم جواب اینا

اصلاقضیه محبت نیست بفاطمه زهرایچیزی میخورم میان جلوچشمم...واقعادارن بی انصافی میکنن دومادمون عادتشع ...

شماروزیتون رومستقیم از خود خدا بخواه نه بنده خدا ...

شما بخاطر حفظ حرمتها و پدر ومادرت چشم پوشی کن 

خدا هم انشالله ازجاییکه انتظارشو نداری میرسونه فقط کافیه نیتت رو خالص کنی ..

هرشب سوره واقعه بخون انشالله شماهم تاثیرشو توزندگیت میبینی😘😘