تست خون داده میگن جوابش پنجره هستش از بیست آیتم ۱۹تاش منفیه یکیش مثبت فردا باید مرحله دومش رو بده
کسی تجربه داره اینجوری
جوابش چیه
خواهرم استرس داره سکته میکنه😔😔😔
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
وای جدی میگی یعنی تا آخر عمرم چشایی بویاییاز بین میره. چه ترسناک
نه ولی باید روزی دوبار پنج دیقه دارچین یا اویشن هی بو کنی تا برگرده بویاییت چیزای عطر زیاد دارن بونکن مثل عطر وادکلن،دکتر که رفتیم دکتره گفت از اسفنده بویاییم رو ازدست دادم هنوز برنگشته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه نگرفتم فکر کنم اخه هیچ علایمی ندارم ولی هیچ جاهم نمیرم میترسم ناقل باشم و معلوم نباشه
آفرین بهت. یه نفر از آشناهای ما کرونا داشت. عروسش همش کنارش بود. ولی خب عروسه علایم نداشت. الان فهمیدم هفته پیش رفته بود پیش زنعموی خودش حالا زن عموش کرونا گرفته. من احتمال میدم ناقل بوده یا خودش یا بچش.
خداکنه از تحرکش باشه ،اومدیم خونه بابام همش چسبیده به مامانم زیاد راه میره
نترس از همینه،کلسیم زیاد بده بهش بخوره خصوصا الان شربت تخم شربتی عالیه براش.گوشت قرمز و پروتئین توو این سن بهش بیشتر بده.
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
سلام اگه عضو جدید گرفتین منم میخوام باشم لطفا ممنون میشم🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
سلام عزیزم فردا بیا به این تاپیک حتما توضیحاتش رو بخون وزنت وهدفت رو اعلام کن پایینشم منو تگ کن خانم زیبا♥️♥️♥️
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام اومدم قفله که چقد بد شانسم من اخه قراره کی تبادل بزنین باز من الان تو شیردهی هستم پسرم ۸ ماهش ...
عضوتکردم عزیزم توی لیستمی
صفحات اول تاپیکرو بخون در مورد رژیم شیر دهی برات تویضیحداده♥️♥️♥️
سلام.من میخام زیرگروه نارنجی باشم تاپیک بامداد بسته بود منو از قلم نندازین😘 @شب_بیدارم & ...
عضوی عزیزم وارد لیست کردم♥️♥️