2777
2789
عنوان

تک ماده

166 بازدید | 9 پست

من پایه یازدهم هستم و درس فیزیک دهم رو افتادم شهریورِ پارسال ب دلایلی نتونستم امتحان بدم میخواستم بدونم میتونم تک ماده بزنم و قبول بشم فقط فیزیک رو با نمره ی سالانه ی 9/75 افتادم

اره 

کلا الان ک دیگه نمیتونی امتحان بدی

اگه قرار ب امتحان دادن باشه

تابستون بعداز ۱۲, میخوا بدی

اگه ام نخوایی امتحان بدی.همون موقع تک ماده میزنی

بازم سوال بپرس از دبیری مدیری چیزی

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
اره  کلا الان ک دیگه نمیتونی امتحان بدی اگه قرار ب امتحان دادن باشه تابستون بعداز ۱۲, میخوا ...

از مدرسه پرسیدم اول گفتن فقط برا دوازدهما میشه بعدش گفتم برا هم پایه ها میشه بعد گفتن فقط برا کسایی ک چندتا درسو افتادن میشه یکی از درسا رو تک‌ماده زد 🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مدرسه پرسیدم اول گفتن فقط برا دوازدهما میشه بعدش گفتم برا هم پایه ها میشه بعد گفتن فقط برا کسایی ...

ای بابا

راستش منم دقیق نمیدونم

باید همون مدیر و ناظم و اینا راهنماییت کنن

حالا ولش کن تا سالی دیگه😅ببینم اونموقع جواب قطعی میدن بهت

چون الان بعید میدونم بشه کاری کرد کلا

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
مرسی عزیزم😂🤦🏻‍♀️

خخخ خواهش میکنم

عه الان یادم افتاااااد

من خودم سال اول ریاضی و فیزیک رو افتادم

امتحان دادم شهریور

ریاضی رو قبول نشدم

بعد دیگه سال دوم هیچی نیوفتادم

سال سوم ریاضی و فیزیک و زبان افتادم

ریاضیم خیلی کم بود ب تک ماده نرسید

گفتن فقط دوتا رومیتونی تک ماده بزنی

فیزیک و زبان رو زدم

بعدش پیشمون شدم رفتم پرسیدم گفتم میشه بجای فیزیک سال اخرم

ریاضی سال اولم رو بزنین

گفت نه نمیشه

فقط درسای امسالت میشه

البنه اون کسی ک گفت زیااااد آدم معتبری نبود

اصلا نمیدونم کی بود جای دفتردار نشسته بود

بعدش چیکا کردی ریاضیتو؟دوباره امتحان دادی؟

آره دیگه

کلاس رفتم

امتحان دادم

با ۱۹ قبول شدم😂😂