2777
2789
عنوان

خانومای که نی نی تپلی به دنیا آوردین بیاین بگین چیکار کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی دستم میومد میخوردم دقیقا همین هفته همین وزن دنیا اومد

من استراحت مطلق بودم برام.میاوردن هر روز صبح مامانم یه لیوان شیر با تخم مرغ نیمرو میاورد میذاشت جلوم خواهرمم عصرا یه بستنی میداد دستم😃

دردم از یارست و درمان نیز هم

من پسر اولم ۴۵۰۰ بود. پسر دومم توی ۳۷ هفته ۳۵۰۰ بود. من چیز خاصی نمیخورم. ک بگم چون اینو خوردم بچه درشت شد. ولی هرچی دلم میکشه میخورم. اصن ب این ک این بده این خوبه نگا نمیکنم. فقط واسه پسردومم دلسترم میخوردم اون آخرا. و اینکه من خودمو نمیندازم. کارامو انجام میدم فعالیتمو دارم. از اینکه ی گوشه بشینم بگم حاملم دگ کار نکنم خوشم نمیاد. حتی سر پسر اولم اسباب کشی داشتم خودم بقچه های رختخاب و از پله ها میبردم بالا

دقیقا منم من حتی همش زیرسرم بودم

میگه کلا از بوی خونه بدم میومد 

ی بار میگه راه افتادم تو جاده یهو ی پیر مرد پیر زن صدام کردن 😂دقیقا میگه ۲۰ تا استکان چای خوردم خونشون میگه اولین و اخرین باری بود ک بالا نیاوردم همیشه هم دعاشون میکنه😁

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
من پسر اولم ۴۵۰۰ بود. پسر دومم توی ۳۷ هفته ۳۵۰۰ بود. من چیز خاصی نمیخورم. ک بگم چون اینو خوردم بچه د ...

البته من خودمم اینطوریم

دوتا بچه کوچیک دارم کلا نمیزارن یک لحظه بشینم هر جا میرم کار میکنم خونه مامانم هر وقت میرم حتما خونشون رو باید جارو کنم اصلا دلم آروم نمیگیره یک جا بشینم 

معذرت میخوام ولی من هربار ازشدت استفراغ ادرار میکردم توخودم روزی ۳تام دمیترون میخوردم انگار نه انگار

واقعا حالت تهوع حاملگی خیلی بده

من خداروشکر سر هیچکدوم از بچه هام زیاد حالت تهوع نداشتم

البته من خودمم اینطوریم دوتا بچه کوچیک دارم کلا نمیزارن یک لحظه بشینم هر جا میرم کار میکنم خونه مام ...

کلا بچه زیاد درشتم باشه خوب نیس. مهم بعد تولدشه. بچه های من ب سن ۱ سالگی ک میرسن خیلی لاغر میشن

من پسرم ۳۸۰۰بود چیز خاصی نمی‌خوردم یعنی اون موقع خ‌مادرشوهرم بودم فقط ناهارو شام میخوردم اونم غذای ساده

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...