الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسر اولم ۴۵۰۰ بود. پسر دومم توی ۳۷ هفته ۳۵۰۰ بود. من چیز خاصی نمیخورم. ک بگم چون اینو خوردم بچه درشت شد. ولی هرچی دلم میکشه میخورم. اصن ب این ک این بده این خوبه نگا نمیکنم. فقط واسه پسردومم دلسترم میخوردم اون آخرا. و اینکه من خودمو نمیندازم. کارامو انجام میدم فعالیتمو دارم. از اینکه ی گوشه بشینم بگم حاملم دگ کار نکنم خوشم نمیاد. حتی سر پسر اولم اسباب کشی داشتم خودم بقچه های رختخاب و از پله ها میبردم بالا
ی بار میگه راه افتادم تو جاده یهو ی پیر مرد پیر زن صدام کردن 😂دقیقا میگه ۲۰ تا استکان چای خوردم خونشون میگه اولین و اخرین باری بود ک بالا نیاوردم همیشه هم دعاشون میکنه😁
بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
من پسر اولم ۴۵۰۰ بود. پسر دومم توی ۳۷ هفته ۳۵۰۰ بود. من چیز خاصی نمیخورم. ک بگم چون اینو خوردم بچه د ...
البته من خودمم اینطوریم
دوتا بچه کوچیک دارم کلا نمیزارن یک لحظه بشینم هر جا میرم کار میکنم خونه مامانم هر وقت میرم حتما خونشون رو باید جارو کنم اصلا دلم آروم نمیگیره یک جا بشینم
من پسرم ۳۸۰۰بود چیز خاصی نمیخوردم یعنی اون موقع خمادرشوهرم بودم فقط ناهارو شام میخوردم اونم غذای ساده
و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...