2777
2789
عنوان

افرادی که به نرم افزار woordواردند

4 بازدید | 17 پست
سلام دوستان.چه طور میشه در وورد چند صفحه اول بدون شماره صفحه باشه ،چند صفحه بعد،حروف بخوره و صفحات بعد شماره بخوره؟هر چی داخل گوگل سرچ می زنم و مراحل را انجام میدم،نمی شه
سلام. تا اونجایی که من میدونم نمیشه. یعنی اگه شماره گذاری کنی همه صفحه ها شماره میخوره. برای اون کاری که میخوای انجام بدی باید چند تا فایل ورد درست کنی. چند صفحه اول که بدون شماره است توی یک فایل، شماره دارها یک فایل دیگه، حروف دار هم جدا و اگه میخوای پرینت بگیری ، موقع پرینت برگه ها رو کنار هم میچینی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا مثلا میخوای شماره صفحه بزنی ... insert page number بزن توی صفحه اول میخوره شماره 1 توی دومی میخوره 2 میتونی بری روی عدد 2 ... می بینی کنارش زده same as previous ... از بالا غیر فعالش کن که مثل صفحه اول شماره نخوره حالا عدد 2 را پاک کن ... می بینی صفحه اول شماره 1 داره ولی صفحه 2 هیچ شماره ای نداره